Χάκερς έριξαν Βιάγκρα σε ιστοσελίδα του Ισλαμικού Κράτους

0
2

 

Ομάδα χάκερς που σχετίζεται με τους Anonymous «έριξαν» σήμερα μια ιστοσελίδα του Ισλαμικού Κράτους στο βαθύ ιστό και την αντικατέστησαν με διαφημίσεις για το αντικαταθλιπτικό φάρμακο Prozac και τα γνωστά χάπια για την καταπολέμηση της στυτικής λειτουργίας, Βιάγκρα.

Στο μήνυμά τους έγραψαν: «Πάρα πολύ ISIS. Ηρεμήστε. Πάρα πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με πράγματα που αφορούν το ISIS. Παρακαλούμε, ρίξτε για λίγο το βλέμμα σας πάνω σε αυτές τις ωραίες διαφημίσεις, μέχρι ν’ αναβαθμίσουμε τις υποδομές μας και να σας δώσουμε το υλικό που λαχταράτε τόσο απελπισμένα».

Οι χάκερς «έριξαν» την ιστοσελίδα που λέγεται Isdrat, μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα από την ημέρα που έκανε την εμφάνιση του στο αποκαλούμενο «dark web».
Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις επιθέσεις του Παρισιού, οι Anonymous, ξεκίνησαν διαδικτυακή εκστρατεία κατά ιστοσελίδων που σχετίζονται με το ISIS, κατεβάζοντας εκατοντάδες λογαριασμούς και ιστοσελίδες εξτρεμιστών τις τελευταίες εβδομάδες.

Το IS υποχώρησε στο βαθύ ιστό, το λεγόμενο dark web, ανησυχώντας ότι θα αποκαλυφθούν και θα τους απαγγελθούν κατηγορίες. Πρόκειται για ένα κομμάτι του διαδικτύου που δεν είναι προσβάσιμο μέσα από τις παραδοσιακές μηχανές αναζήτησης ή τα social media, παραμόνο μέσα από τον Tor, επιτρέποντας στους χρήστες να κρατούν κρυφές τις διευθύνσεις τους
Το Isdrat είναι το πρώτο site του «βαθέως διαδικτύου» στο οποίο οι χάκερς καταφέρνουν να εισβάλλουν με επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here