Χανιά: To δείπνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Μεϊμαράκη

0
11

Μια ήσυχη βραδιά στο Ακρωτήρι Χανίων απόλαυσε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, προσκεκλημένος στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κατά την τακτική του Επίτιμου με όλους τους ηγέτες της Κεντροδεξιάς, όταν επισκέπτονται τον συγκεκριμένο νομό.

Στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη ήταν χθες βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αλλά και φυσικά όλοι οι βουλευτές της ΝΔ στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το «Έθνος», η κουβέντα γύρω από το τραπέζι δεν άργησε να φτάσει στην πολιτική με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να σχολιάζει ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει την εκλογική μάχη απολύτως συσπειρωμένη.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης του απάντησε ότι και επί των ημερών του επίτιμου τα ποσοστά συσπείρωσης ήταν πολύ υψηλά, διευκρινίζοντας ότι ήταν άλλες εποχές και άλλη η δύναμη των κομμάτων.

«Όποιος πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια, δεν θα χάσει. Ο λαϊκισμός πρέπει να ηττηθεί», σχολίασε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Αναφορικά με το μενού, η αρχή έγινε με καλτσούνια και γαμοπίλαφο και συνεχίστηκε με κατσίκι στο φούρνο και κρεατόπιτα. Το δείπνο έκλεισε με λουκουμάδες, ενώ τα ποτήρια όλων των συνδαιτυμόνων ήταν γεμάτα από κρασί και τσικουδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here