Χατζηδάκης: Έρχεται ένας εκλογικός νόμος που θα οδηγήσει σε ακυβερνησία

0
4

 

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ αντί να πάμε μπροστά πάμε ακόμα πιο πίσω και την ώρα που έχουμε αυτήν την οικονομική κρίση έρχεται ένας εκλογικός νόμος που θα οδηγήσει σε ακυβερνησία» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Real Fm 97,8.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται απλά και μόνο να δυσκολέψει τη ζωή της ΝΔ, τίποτα άλλο, διότι αν τον ενδιέφερε η απλή αναλογική δεν θα είχε πάθει πολιτικό Αλτσχάιμερ και θα το είχε θυμηθεί πέρσι τον Σεπτέμβριο, πριν από τις εκλογές» ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης σημειώνοντας ότι «το φέρνουν τώρα γιατί μπορεί να έχουν στο μυαλό τους ότι θα γίνουν εκλογές ανά πάσα στιγμή».

Ερωτηθείς για τις μειώσεις στις συντάξεις απάντησε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ τα περισσότερα ψέματα τα έχει πει μετά τις εκλογές όχι πριν, προσπαθεί να βαπτίσει το κρέας ψάρι» και πρόσθεσε ότι «εμείς διορθώνοντας και τα λάθη τα δικά μας, προσπαθήσαμε από το 2012 μέχρι το 2014 με δύσκολες πολιτικές να φέρουμε τα πράγματα σε μία σειρά και την ώρα που φαινόταν κάποιο φως στο τούνελ ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι».

«Πρέπει να γίνει μία σειρά από διαρθρωτικές αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, στην δικαιοσύνη, στην παιδεία για να στείλουμε το μήνυμα ότι η χώρα αυτή αλλάζει και με αυτόν τον τρόπο θα ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη, γιατί χωρίς εμπιστοσύνη δεν μπορεί να πάρει μπροστά η οικονομία, δεν μπορεί να γίνουν επενδύσεις» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here