Χατζηδάκης: Τόσκας και Πολάκης αποδεικνύουν ότι κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση

0
9

 

«Οι δηλώσεις του κ. Τόσκα και του κ. Πολάκη αποδεικνύουν ότι έχουμε κυβέρνηση που δεν συναντούμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και δεν μπορούν να πείσουν τους ξένους ότι κάνουμε μια νέα αρχή» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση… Υπάρχει θέμα διάκρισης των εξουσιών και ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης» δήλωσε για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ για τις αναφορές του Νίκου Τόσκα για διάλογο με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων, ανέφερε πως «δεν γίνεται διάλογος με καταληψίες αυτό ξεπερνά τη φαντασία.» «Αν η κυβέρνηση πιστεύει ότι πρέπει να νομιμοποιήσει τις καταλήψεις να φέρει ν/σ στη Βουλή και να τοποθετηθεί» τόνισε, κάνοντας λόγο για κυβερνητικό κρυφτούλι με τις καταλήψεις.

«Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη χώρα σε χώρα του ‘‘ου μπλέξεις’’ (…) Να ακολουθήσουμε το δρόμο της Κύπρου και της Ιρλανδίας με χαμηλότερες δαπάνες και χαμηλότερους φόρους… Δεν το καταλαβαίνει η κυβέρνηση, είναι δέσμια των ιδεοληψιών της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κωστής Χατζηδάκης κάλεσε την κυβέρνηση «να κάνει συμμαχία με την κοινή λογική» για την ανάπτυξη της οικονομίας, αντί να υπονομεύει τις διαρθρωτικές αλλαγές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here