Χειρόφρενο σε τραίνα-προαστιακό σήμερα – Στάσεις εργασίας έως την Πέμπτη

0
7

 

Εικοσιτετράωρη απεργία αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδορμικών για σήμερα. Οπότε χειρόφρενό σηκώνουν τραίνα σε όλό τον σιδηροδρομικό άξονα αλά και στον προαστιακό. Επίσης, δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα από Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Η ΠΟΣ, με ανακοίνωσή της, αντιδρά στην «επιβαλλόμενη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων συνολικά στον Σιδηρόδρομο και ιδιαίτερα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ» μετά τη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσαν οι Ιταλικοί Σιδηρόδρομοι («TRENITALIA») και στη μη υπογραφή ΣΣΕ και καλεί τους εργαζομένους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταφορών αύριο στις 9:00.

Σημειώνεται πως τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στα τραίνα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο έως και την Πέμπτη 14 Ιουλίου, αποφάσισαν τα σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων «Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης» και «Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ», αποφάσισαν από κοινού τη συνέχιση των επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας, έως και την Πέμπτη 14 Ιουλίου, ενώ για τα εμπορευματικά τρένα αποφάσισαν να μείνουν ακινητοποιημένα έως και την Κυριακή 17 Ιουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here