Χίλαρι: Εάν εκλεγώ Πρόεδρος των ΗΠΑ θα πω την αλήθεια για τους εξωγήινους

0
5

 

Την υπόσχεση ότι εάν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ θα αποκαλύψει την αλήθεια για τους εξωγήινους έδωσε στους πολίτες η Χίλαρι Κλίντον.

Η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών, δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει, πως ίσως οι εξωγήινοι έχουν ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας!

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της στο New Hampshire, η 68χρονη Κλίντον ερωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με την ύπαρξη των UFO, με την ίδια να απαντά πως «πρόκειται να φτάσει στην πηγή της αλήθειας».

Η Κλίντον, η οποία θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αν εκλεγεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να στείλει μια ειδική ομάδα κρούσης στην Περιοχή 51, μια άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση στην περιοχή της Nevada, όπου πολλοί ισχυρίζονται πως μελετάται και κατασκευάζεται εξωγήινη τεχνολογία.

Από την πλευρά του ο John Podesta, υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον, στο παρελθόν απασχόλησε τα ΜΜΕ, καθώς είχε κάνει έκκληση να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία που αφορούν τα UFO στο κοινό. Όπως χαρακτηριστικά, είχε σχολιάσει τότε: «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here