Χουλιαράκης: Στόχος είναι να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος

0
2

Ο Γ. Χουλιαράκης που κάθεται δίπλα μου είναι ένα υπαρκτό πρόσωπο, σημείωσε με μια δόση χιούμορ ο απερχόμενος υπουργος Οικονομικων Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Οικονομικών, αναφερόμενος φυσικά στο ότι ο κ. Χουλιαράκης έχει μείνει όλους αυτούς τους μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΟΕ, «η συμβολή του Ευκλείδη στη σταθεροποίηση της οικονομίας, να επιτευχθεί πάλι ένα κλίμα σταθερότητας για να βλέπουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα είναι κρίσιμη(…)Αποδέχθηκα την πρόταση, όντας ήδη πρόεδρος του ΣΟΕ με κύριο στόχο τη συνέχεια και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Να προχωρήσει η ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος γρήγορα» .

«Η ελλληνική οικονομία έχει μπει ήδη σε μια φάση ύφεσης» είπε ο Χουλιαράκης ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα του αυτή να είναι βραχεία, τονίζοντας παράλληλα πως στόχος είναι να χαλαρώσει η πίεση των capital controls.

Σύμφωνα με τον νέο υπουργό Οικονομικών, ο στόχος είναι η επόμενη κυβέρνηση να έχει ίδιο ή μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας από όσο είχε η προηγούμενη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here