Χουλιαράκης: «Αδειάζει» Καμμένο για τα ειδικά μισθολόγια

0
6

 

 

   «Το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ακόμη λάβει τις προτάσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα ισοδύναμα, προκειμένου να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών

Η κυβέρνηση προετοιμάζει τα νέα ειδικά μισθολόγια που θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2017 απάντησε σε σχετική ερώτηση ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών. Σε ό,τι αφορά στα ισοδύναμα για να μην «παγώσουν» οι αποδοχές των ενστόλων ο κ. Χουλιαράκης επεσήμανε πως «το υπουργείο Οικονομικών δεν είναι αρμόδιο για αυτές τις προτάσεις». «Μέχρι σήμερα το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει λάβει σχετικές προτάσεις, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα γίνει σύντομα» προσέθεσε.

«Άλλα είχαμε ακούσει από τον κ. Καμμένο» επεσήμανε με τη σειρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Δαβάκης. Είχε πει ότι οι κωδικοί για τους οποίους μιλάτε έχουν κατατεθεί στο υπουργείο Οικονομικών, τόνισε και ανέφερε παλαιότερες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας για επιστροφές- διαφορές από εξοπλιστικά, την αξιοποίηση της περιουσίας των ενόπλων δυνάμεων κοκ.

«Εγώ δεν έχω λόγο να αμφιβάλω πως όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί θα μεριμνήσουν. Έχουν μπροστά τους τρεις μήνες. Οι προτάσεις πρέπει να αφορούν σε μέτρα μόνιμου χαρακτήρα. Το υπουργείο οικονομικών περιμένει. Έχω ακούσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να μιλά με συγκεκριμένα νούμερα. Περιμένουμε τις προτάσεις και θα αξιολογηθούν» κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here