Χριστοδουλοπούλου: Έτσι ζουν οι μετανάστες και στη Γερμανία

0
9

Την αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους μετανάστες στο Πεδίον του Άρεως παραδέχτηκε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας σε εκπομπή του Mega.

«Αυτή τη στιγμή Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και αλληλέγγυοι καλύπτουν τα κενά του κράτους. Χωρίς αυτούς τα πράγματα θα ήταν χειρότερα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα γιατί άργησε η κυβέρνηση να δώσει λύση στο θέμα,  η αρμόδια υπουργός παραδέχθηκε ότι «υπήρξε καθυστέρηση κινητοποίησης για να μην δώσουμε την εντύπωση ότι ο χώρος αυτός είναι μόνιμη λύση».

Υποστήριξε ωστόσο ότι  η πρακτική «διαμονής» μεταναστών σε σκηνές μέσα σε πάρκα δεν είναι πρωτότυπη γιατί, όπως σημείωσε, έτσι γίνεται και στη Γερμανία.

«To θεωρείτε πρωτότυπο να μένουν στις σκηνές στο Πεδίον του Άρεως; Στη Γερμανία έτσι μένουν οι μετανάστες» σημείωσε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι ποτέ η καταστολή και η απομάκρυνση των μεταναστών με τη βία από την αστυνομία δεν ήταν επιλογή για την κυβέρνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here