Χριστοδουλοπούλου κατά Αβραμόπουλου για το μεταναστευτικό

1
2

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει της σημερινής έκτακτη Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες με κύριο θέμα την ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική, εκφράστηκε δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Έλληνα επιτρόπου.

Η ενόχληση της Ελληνικής Κυβέρνησης αφορά τα 10 σημεία Αβραμόπουλου, τα οποία τονίζουν πως εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα της Ιταλίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χουντής και η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Όπως μάλιστα αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, η κα. Χριστοδουλοπούλου παρουσίασε πακέτο προτάσεων και παρατηρήσεων επί των 10 σημείων που παρουσίασε ο επίτροπος Αβραμόπουλος στην πρόσφατη σύνοδο υπουργών Εξωτερικών και Εσωτερικών της Ε.Ε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν τον είχε κάνει πρόεδρο της δημοκρατίας θα είχαμε τώρα στη θέση του τον Παπαδημουλη ή τον ξέρω γω ποιον για να μας σώσουν

    Κύριοι νομίζετε ότι ειναι απλό το να μοιράζεις δυό γαϊδουριών άχυρα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here