Χριστοδουλοπούλου: Θα φέρω τους μετανάστες να μείνουν στο υπουργείο, έχουμε πολλούς διαδρόμους

3
118

Αυτή ήταν η δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου στην εκπομπή «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Συγκεκριμένα η κα Χριστοδουλοπούλου είπε «τους αφήσαμε στην Ομόνοια γιατί εκεί είναι το φτηνό φαγητό, οι συμπατριώτες τους, το μετρό. Το επιχείρημα “γιατί όχι στην Εκάλη;” απαντώ τι να κάνουν στην Εκάλη….! Είναι σαν το ερώτημα “γιατί δεν τους πάει η υπουργός στο σπίτι της;”! Επειδή το Υπουργείο εδώ έχει γίνει το σπίτι μου θα τους φέρω εδώ, στο Υπουργείο, αν ενοχλούν. Έχει πολλούς διαδρόμους…»

Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι πως πολλοί από τους μετανάστες δεν έχουν κάποιο σπίτι για να μείνουν με αποτέλεσμα να διανυκτερεύουν ως άστεγοι στους δρόμους, όμως η αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν το αποδέχεται, τονίζοντας ότι «το ότι κοιμούνται στο δρόμο και δεν έχουν πού να πάνε και ότι ψάχνονται είναι ψέμα».

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κύρία Χριστοδουλοπούλου, εμείς δεν έχουμε να φάμε μόνοι μας, είμαστε άστεγοι μόνοι μας, δεν μπορούμε να περιθάλψουμε άλλους γιατί δεν έχουμε περίθαλψη για εμάς. Το υπουργείο δεν είναι σπίτι σας, σας έστελε εκεί ο Ελληνικός Λαός για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και έχετε ημερομηνία λήξεως όπως και τόσοι άλλοι πρίν από εσάς. Σπίτι σας είναι αυτό που έχετε φτιάξει ή έχετε αγοράσει με χρήματα που έχουν φορολογηθεί. Εκεί λοιπόν να πάρετε όσους θέλετε και νομίζετε ότι μπορείτε να ταίσετε. Αυτά με όλο το σεβασμό στη δυστυχία των άνθρώπων.

 2. Μα υπάρχει το εξής απλούστατο . Ανοίξτε κατάλογο εθελοντών – υπέχοντα
  θέση υπεύθυνης δήλωσης – που θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο , διεύθυνση
  κατοικίας , προσφορά φιλοξενίας για πόσα άτομα και πόσο χρόνο ! ( Απαγορεύονται
  τα χαρακτηριστικά εθνικότητας , χρώματος δέρματος , ματιών κτλ γιατί θα γεμίσετε με
  προσφορές για Σουηδέζες 20-25 ετών !!!!!!! )

 3. Κοιτάξτε κυρία Υπουργέ το Υπουργείο δεν σας ανήκει και θα πρέπει να γνωρίζετε η καρέκλα έχει ημερομηνία λήξεως όπως είχε και για πολούς άλλους μέχρι σήμερα. Τους μετανάστες επειδή εμείς δεν μπορουμε να τους ταισουμε να τους πάρετε στο σπιτι σας αν θέλετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here