Απίστευτο επεισόδιο στη Βουλή: Τι με κοιτάς; Με γουστάρεις; – Άντε γα@@@ου

0
13

 

Παρά λίγο να δούμε και στην ελληνική Βουλή απείρου κάλους σκηνές, όπως αυτές που βλέπουμε συχνά στα κοινοβούλια της Ουκρανίας, του Νεπάλ ή της Γεωργίας.

Λίγο έλειψε να πιστούν στα χέρια στο περιστύλιο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Στην κόντρα τους παρενέβη ο Γιάννης Μανιάτης,υπερασπιζόμενος τη συνάδελφό του -και, προφανώς, κοιτώντας με κάπως άγριο βλέμμα τον κ. Μουμουλίδη.

Το βλέμμα αυτό φαίνεται πως ήταν αρκετό για να παρεξηγηθεί ο κ. Μουμουλίδης. Έτσι όταν συνάντησε εκτός αίθουσας τον κ. Μανιάτη του είπε σε έντονο ύφος: «εμένα μην με ξανακοιτάξεις με αυτό τον τρόπο» για να του απαντήσει ο πρώην υπουργός: «Τι λες ρε μεγάλε που θα σε ρωτήσω για να σε κοιτάξω κιόλας«.

Σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Μουμουλίδης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στους διαδρόμους της Βουλής, του απάντησε με οργισμένο ύφος: «Εμένα δεν θα με κοιτάς, γιατί με κοιτάς; Με γουστάρεις και με κοιτάς;«.

Η απάντηση του κ. Μανιάτη στον κ. Μουμουλίδη ήταν: «Άντε ρε γαμ..ου«.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε με τους δύο βουλευτές να κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια με ύβρεις εκατέρωθεν.

Ο κ. Μουμουλίδης συνέχιζε στο ίδιο ύφος και ο επίσης οργισμένος κ. Μανιάτης φώναζε: «αυτό είναι το ήθος σου, αυτό είναι το ήθος της Αριστέρας, γι αυτό είστε καθεστώς».

Το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση των ψυχραιμότερων, στο καφενείο της Βουλής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here