Υπέρ του «Ναι» δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ

0
14

Διαφοροποιούνται οι δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ  Βασίλης Κόκκαλης και Κώστας Δαμαβολίτης καθώς δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν «Ναι» στο επικείμενο δημοψήφισμα.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 είπε ότι εάν το δημοψήφισμα πραγματοποιηθεί θα ψηφίσει υπέρ της Ευρώπης, τονίζοντας ότι δεν έχει εντολή από τους πολίτες για capital controls, ούτε για κούρεμα καταθέσεων.

«Άκουσα τον κ. Σακελλαρίδη να διαβεβαιώνει ότι δεν θα γίνει capital control, γι’αυτό ψήφισα υπέρ του δημοψηφίσματος» σημείωσε.

Κάλεσε μάλιστα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρέμβει. «Κάνω έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να ακυρώσει το δημοψήφισμα» είπε χαρακτηριστικά.

Δεύτερος βουλευτής των ΑΝΕΛ που διαφοροποιείται είναι ο Ηρακλειώτης Κώστας Δαμαβολίτης . Σε δηλώσεις του στο Ράδιο 9,84, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι «η επιλογή είναι μεταξύ μιας συμφωνίας με μέτρα επώδυνα ή με ρήξη», επισημαίνοντας ότι ο κόσμος, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης, δείχνει να είναι υπέρ της συμφωνίας.

«Είμαι υπέρ του «Ναι», ξεκαθάρισε, επισημαίνοντας ότι «την Κυριακή καλώ τον κόσμο να ψηφίσει υπέρ της Ευρώπης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here