Υπέρλαμπρος ο γάμος του γιου του Ιβάν Σαββίδη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
46

 

Περισσότεροι από 600 ήταν οι καλεσμένοι του Ιβάν Σαββίδη στον γάμο του γιου του με την εκλεκτή της καρδιάς του Γιάννα. Όπως ήταν αναμενόμενο το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο γάμος τελέστηκε στο ΙΝ Αγίου Πνεύματος στο Πρόχωμα Κιλκίς από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής λόγω της προσωπικής του σχέσης με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

ivan 1

Η οικογένεια ευχαρίστησε τους καλεσμένους και όσους βοήθησαν στη διοργάνωση του μυστηρίου και της δεξίωσης με ένα δελτίο τύπου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της οικογένειας Σαββίδη

«Στο χωριό Πρόχωμα Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Γιώργου Σαββίδη με την εκλεκτή της καρδιάς του Γιάννα.

ivan 2

Ο γάμος τελέστηκε από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β’ που ήρθε γι’ αυτόν το λόγο, τιμώντας τη μακροχρόνια προσωπική του σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ι. Ν. Αγίου Πνεύματος, που είναι μια δωρεά του επιχειρηματία στην κοινότητα του Προχώματος και είναι πιστή αντιγραφή του αντίστοιχου Ναού στη Σάντα του Πόντου, από όπου έχει καταγωγή η οικογένεια.

ivan 3

Η δεξίωση και το πάρτι για τους 600 καλεσμένους διοργανώθηκε στο Κυβερνείο, καθώς η οικογένεια εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια για τη χρήση του εξωτερικού χώρου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της πλήρους ανακαίνισής του.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι από τη Ρωσία φιλοξενήθηκαν στο Μακεδονία Παλλάς το οποίο δεσμεύθηκε πλήρως για τις ανάγκες του γάμου και στολίστηκε ανάλογα.

ivan 4

Με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στην ιστορικότητα του χώρου, έγιναν σημαντικές εργασίες εξωραϊσμού και καθαρισμού των κήπων του Κυβερνείου και στήθηκε η εξέδρα για τη δεξίωση.

Η οικογένεια ευχαρίστησε τους καλεσμένους αλλά και τον απλό κόσμο που ευχήθηκε για το γάμο του Γιώργου και της Γιάννας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here