Υπόθεση Άννυ – Ο Νίκι υποστηρίζει ότι την έσωσε δύο φορές από βέβαιο θάνατο

0
7

 

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας της τετράχρονης Άννυ δίνει ο πατέρας του Νικολάι ή Νίκι (Νασίφ Αχμέντοφ).

Υποστηρίζει ότι ο γιος του, 31 ετών δε θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί. Ο πατέρας του κατηγορούμενου, που συνελήφθη στη Βουλγαρία πριν από περίπου δύο μήνες με διεθνές ένταλμα, υποστηρίζει ότι ο 27χρονος πατέρας της μικρής παγίδεψε τον γιο του.

«Η γυναίκα μου κι εγώ πιστεύουμε ότι ο Σάββας έβαλε το αίμα του γιου μου στο διαμέρισμα για να τον ενοχοποιήσει» είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «Tatiana live». Εξήγησε ότι δεν θα ήταν ανέφικτο, αφού ο Νίκι διέμενε για καιρό στο υπόγειο της Μ. Βόδα και θα μπορούσε ο Σάββας να έχει συλλέξει αίμα έπειτα από κάποιον μικροτραυματισμό του. Μάλιστα, ο πατέρας του 31χρονου επισημαίνει ότι ο Νικολάι είχε σώσει δύο φορές τη ζωή της Άννυ. «Τη μία ο Σάββας πήγε να την πνίξει στην μπανιέρα, γιατί έλεγε ότι ήταν κακό παιδί, και ο Νικολάι τον έσπρωξε, τυλίγοντας την Άννυ σε μια πετσέτα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι τη δεύτερη φορά τής γύρισε η γλώσσα.

Αντικρούοντας του ισχυρισμούς του Σάββα, ότι ο φίλος του τον εκβίαζε για να μην αποκαλύψει στις αρχές τι είχε συμβεί, ο πατέρας του Νίκι ισχυρίζεται ότι ο πατέρας και η μητέρα της Αννυ τού πρόσφεραν 5.000 ευρώ για να μη μιλήσει στην αστυνομία: «Ήμουν μπροστά την ώρα που τον πήραν τηλέφωνο και, όταν ο γιος μου δεν υπέκυψε, ο Σάββας τού είπε: «Σου είπα ψέματα, δεν σκότωσα εγώ την Αννυ»».

Υποστήριξε – τέλος – ότι τη νύχτα του φονικού ο γιος του βρισκόταν σε ξενοδοχείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here