Αυτός είναι ο 25χρονος που αποκεφαλίστηκε στην Παραμυθιά – Η μάνα ζητά το πτώμα για να τον θάψει

0
2

 

Ελεύθεροι αφέθηκαν την Τετάρτη, μετά την απολογία τους στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, ο 70χρονος κτηνοτρόφος και ο 43χρονος γιος του, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη οπλοκατοχή και συνελήφθησαν στα πλαίσια των ερευνών για τη δολοφονία και τον αποκεφαλισμό του 25χρονου που απασχολούσαν.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν την Τρίτη, όταν βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο σε τροχόσπιτο ιδιοκτησίας τους, κοντά στο στάβλο όπου εντοπίστηκε το ακέφαλο πτώμα.

Μετά την απολογία τους στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, η κακουργηματική κατηγορία με την οποία είχαν παραπεμφθεί, μετατράπηκε σε πλημμέλημα και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την δίκη που ορίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με  την τοπική ιστοσελίδα paramythia-online.gr το ακέφαλο  ονομάζεται Μπλένταρ Τερπολάρ. Οι ίδια πηγή αναφέρει ότι η αστυνομία  εξετάζει το ενδεχόμενο να εμπλέκονται δύο Ελληνες στην αποτρόπαια πράξη, εκ των οποίων ο ένας σχετίζεται με παράνομες πράξεις που προηγήθηκαν της δολοφονίας άλλα συνδέονται και με αυτή.

Το γεγονός πως η δολοφονία έγινε με καραμπίνα και όχι πυροβόλα όπλα που χρησιμοποιεί συνήθως η αλβανική μαφία προβληματίζει τις αρχές, οι οποίες θεωρούν ως πιθανότερη αιτία του συμβάντος εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών. Ωστόσο δεν αποκλείουν οποιοδήποτε άλλο προσωπικό εκδικητικό κίνητρο.

Ο 25χρονος, όπως ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. από την αλβανική αστυνομία ήταν κρατούμενος στις φυλακές της γειτονικής χώρας για υπόθεση ναρκωτικών και μετά την αποφυλάκ ο 70χρονος κτηνοτρόφος και ο 43χρονος γιος του, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη οπλοκατοχή ιση του επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η μητέρα του  αναφέρει πως τον μεγάλωσε με πολλές οικονομικές δυσκολίες και στα 18του είχε φύγει από το σπίτι. Μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης  της Αλβανίας, ζήτησε από τις αρχές να μεταφέρουν το σώμα του γιου της στην πατρίδα τους, για να τον κηδεύσει.Ελεύθεροι αφέθηκαν την Τετάρτη, μετά την απολογία τους στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, ο 70χρονος κτηνοτρόφος και ο 43χρονος γιος του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here