Ζωή για Μελανσόν – Βαρουφάκη: Ανακοινώνουν κίνηση για plan B στην Ευρώπη

0
5

Μία ευρωπαϊκή διακήρυξη για το σχέδιο B για την Ευρώπη, ετοιμάζεται να συνυπογράψει από κοινού με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Ζαν Λικ Μελανσόν, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη η πρώην πρόεδρος της Βουλής προανήγγειλε: «Θα δείτε ότι θα εκδοθεί τις επόμενες ώρες μια κοινή δήλωση με τον Μελανσόν, τον Όσκαρ Λαφοντέν, τον Γιάνη Βαρουφάκη όσον αφορά στο  ποιο πρέπει να είναι το σχέδιο Β για την Ευρώπη».

Η κ. Κωνσταντοπούλου δεν παρέλειψε να εξαπολύσει εκ νέου επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο ανέφερε ότι κατεβαίνει στις εκλογές με μια «ψευδεπίγραφη ταμπέλα».

Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε ο  Αλέξης Τσίπρας τον οποίο κατηγόρησε πως πρόδωσε τον λαό και δεν επέδειξε συνέπεια απέναντι στις δεσμεύσεις του.

Ακόμη, υποστήριξε ότι οι επιλογές του τέως πρωθυπουργού αποτέλεσαν μια τραυματική εμπειρία που, όπως υπογράμμισε, «ενέχει προδοσία απέναντι σε όσους μας πίστεψαν».

Τέλος, σχολιάζοντας το χθεσινό ντιμπέιτ, το χαρακτήρισε απογοητευτικό καθώς, όπως τόνισε, η διαδικασία που ακολουθείται είναι πλέον ξεπερασμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here