Ζουράρις: «Η Γαλλία όπως έστρωσε θα κοιμηθεί»

2
64

 

Για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus fm, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις. Όπως ανέφερε αγαπάει την Γαλλία και τη θεωρεί «δευτεροπατρίδα» του και γι΄αυτό «η αγαπημένη μου Γαλλία όπως έστρωσε θα κοιμηθεί» είπε προκαλώντας αντιδράσεις.

Επίσης, ο κ. Ζουράρις ανέφερε πως όταν δίδασκε στη Γαλλία, μερικοί φοιτητές του, ισλαμικής καταγωγής, έτρεφαν απίστευτο μίσος εναντίον της Γαλλίας λόγω του αποικιοκρατικού της παρελθόντος.

Το ηχητικό από τη συνέντευξη του βουλευτή:

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν χρειάζεται κύριε Ζουράρι να μας δείξετε τα έγγραφα Των σπουδών σας φαίνεται ολοκάθαρα από αυτά που λέτε ότι έχετε πάρει Με άριστα Το ντοκτορά. Της μαλακίας ,,!!!!!!,
    Και το τραγικό είναι οτι περιμένουμε από κάποιους σαν και εσάς να μας ( σώσουν )

  2. Aπό την Wikipedia:
    Στο βιογραφικό του αναγράφεται ότι από το 1969 διδάσκει εκεί πολιτικές επιστήμες σε πανεπιστήμιο, αλλά επικριτές του αμφισβητούν ότι είναι καθηγητής.[1]
    Στο site του Πανεπιστημίου που υποστηρίζει ότι ειναι καθηγητής το όνομα του ΔΕΝ υπάρχει ανάμεσα στα ονόματα των καθηγητών. Το πιο πιθανό ειναι ότι έδωσε μια ή περισσότερες διαλέξεις μιάς ώρας. Πολλοί Ελληνες εξ άλλου, με μια διάλεξη που έδωσαν σε ξένο πανεπιστήμιο, λένε ότι ειναι και καθηγητές του παεπιστήμιου εκείνου. Υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια παραδείματα, και φυσικά υπάρχει και λόγος που το κάνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here