Ζουράρις: Η κυβέρνηση δεν είναι κατοχική, αλλά κυβέρνηση υπό κατοχήν

0
11

 

«Θα έρθουν αργότερα οι άλλοι και θα νομοθετήσουν αλλιώς, έτσι γίνεται, εκτός αν υπάρχει χρηματισμός ή νεποτισμός – που δεν υπάρχει εδώ. Υπάρχει εκλεκτική συγγένεια δεν είναι προς θάνατον» ανέφερε στη Βουλή χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις, με αφορμή τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης ότι η διάταξη για μετατάξεις εκπαιδευτικών σε ν/σ του υπουργείου Παιδείας για την έρευνα είναι φωτογραφική.

«Έχουμε αντιρρητικό ρόλο… άρα η μείζον κ η ελλάσσων αντιλογία – προς τη μείζων αντιλογία να πω θα έχουμε πάντα στη φύση της νομοπλασίας έναν χαρακτήρα που θα χαρακτηρίζετε από φωτογραφίσεις – δηλαδή θα εκφράζει πεποίθηση που ως προς τις συγγένειες θα ρυθμίζει θέματα. Ρυθμίζονται θέματα που είναι πιο συγγενικά σε κάποιους» σημείωσε.

«Από ιδρύσεως Ψωροκώσταινας η Ελλάδα τελεί υπό κατοχήν – η κυβέρνηση δεν είναι μεν κατοχική κυβέρνηση πχ Τσολάκογλου, αλλά κυβέρνηση υπό κατοχήν, όπως η εθνική επιτροπή πολιτικής απελευθερώσεως, ενώ ο ΕΛΑΣ είχε δύναμη παρακολουθούσε ανίσχυρος τις σφαγές στην Κρήτη» πρόσθεσε δε ο βουλευτής.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς επέμεινε ότι η διάταξη για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι φωτογραφική για τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here