Ζωή: Τα μέτρα που θα ψηφισθούν, κόλαση για τα σημερινά παιδιά

0
6

 

Όλα αυτά τα μέτρα που ψηφίζονται και θα ψηφισθούν σημαίνουν έναν εφιάλτη, μία κόλαση για τα σημερινά παιδιά, για τους εφήβους, για τα μικρά παιδιά, για τα μωρά, για τα αγέννητα, ανέφερε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Σημαίνουν, τόνισε, μία καταβύθιση σε μία ζοφερή πραγματικότητα για πολλές, πολλές δεκαετίες ή και αιώνες. Αυτά, όμως, δεν είναι ούτε μονόδρομος ούτε θέσφατα. «Έχουμε και την δυνατότητα και την ευθύνη να τα αποτρέψουμε, να τα εμποδίσουμε και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί και αυτό που μας αξίζει.

Αυτός είναι και ο λόγος που πήρα την πρωτοβουλία για την Πλεύση Ελευθερίας, για να δημιουργηθεί, δηλαδή, ένα γνήσιο κόμμα – κίνημα μέσα από την κοινωνία που θα εκφράσει αυτό που, κατά την άποψή μου, βρίσκεται ανεξίτηλα χαραγμένο στη συλλογική μας ψυχή και στη συλλογική μας συνείδηση: η προσήλωση στην Ελευθερία, στη Δημοκρατία, στην Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Στην κοινωνική ευημερία και όχι στην ευημερία των υπολογισμών, των τραπεζιτών και των οικονομικών συμφερόντων» .

Για την «Πλεύση Ελευθερίας» ανέφερε πως υπάρχουν χιλιάδες υπογραφές στήριξης, διαδικτυακής στήριξης στην Διακήρυξη του κόμματος και ανακοίνωσε πως σε εννιά μέρες, την άλλη Δευτέρα, θα ανοίξουν και τα γραφεία , οπότε θα είναι πολύ πιο ζωντανή η διαδικασία της επαφής με τους πολίτες.

«Θα άνοιγαν οι δρόμοι για πολύ μεγάλες ανατροπές εάν ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αυτό το οποίο όφειλε να κάνει: να αποκρούσει τον εκβιασμό και να θωρακίσει τη Δημοκρατία, ανέφερε και υπογράμμισε πως την κρίσιμη στιγμή ο Τσίπρας επέλεξε να παραμείνει στην εξουσία» κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here