Ζωή: Τώρα που ο Σόιμπλε εμπιστεύεται τον Τσίπρα, δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο λαός

0
8

 

Με αναρτήσεις στο twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπολύει νέες επιθέσεις στον άλλοτε σύντροφο Αλέξη Τσίπρα.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:  «Τώρα που ο Σόιμπλε δηλώνει ότι εμπιστεύεται τον Αλ. Τσίπρα, είναι ολοφάνερο γιατί δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έχει άλλωστε δηλωθεί ξεκάθαρα ότι η «εμπιστοσύνη» συνδέεται με την κατάλυση της δημοκρατίας και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας».

Στο τρίτο κατά σειρά tweet, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγραψε: «Οι πρώτες δηλώσεις εμπιστοσύνης της Κομισιόν ήρθαν το καλοκαίρι όταν το “όχι” του λαού έγινε “ναι” του Αλ. Τσίπρα. Το “όχι” κλόνιζε την εμπιστοσύνη» και συνέχισε: «Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, ενώ θρηνούμε μωρά – θύματα της εκτρωματικής συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας, η …εμπιστοσύνη απογειώνεται», προσθέτοντας ότι «την ίδια ώρα καταβυθίζονται όχι μόνο οι λέμβοι των προσφύγων, αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και το διεθνές δίκαιο, υπό το βλέμμα Τούρκων «επιτηρητών».

Καυστικά είναι και τα τελυταία – προς το παρόν – σχόλιά της:  «με τις ευλογίες του Αλέξη Τσίπρα, η Τουρκία βαφτίστηκε «ασφαλής χώρα». Στα θύματα ακραίων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μοιράσει τριαντάφυλλα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here