Ζωή Λάσκαρη: «Ο Τσίπρας απέδειξε τι ακριβώς σημαίνει να είσαι πατριώτης»

0
9

Με μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Ζωή Λάσκαρη, καλεί τους εκπροσώπους των κομμάτων να «τελειώνουν με τους εαυτούληδες και τις έδρες τους και να στραφούν στη σωτηρία της χώρας -έστω και με το βαρύ αυτό τίμημα της Συμφωνίας» σημειώνοντας ακόμα πως ο Αλέξης Τσίπρας «απέδειξε τι ακριβώς σημαίνει να είσαι πατριώτης».

«Το εθνικό πρωτάθλημα να σταθεί η χώρα στα πόδια της έχει οδυνηρό τίμημα: ανθρώπινο, κοινωνικό, πολιτικό. Οι μέρες αυτές είναι ιστορικές ακριβώς επειδή καλούν τους πολιτικούς να υπερβούν τα κόμματα και τις πελατείες τους, τους στρατούς τους και να αφιερωθούν – επιτέλους – στον εθνικό σκοπό. Οι αντιπολιτευόμενοι του Αλέξη Τσίπρα, ΕΝΤΟΣ και κυρίως ΕΚΤΟΣ του κόμματός του, να τελειώνουν επιτέλους με το χάιδεμα και το χυδαίο κανάκεμα των ψηφοφόρων τους. Να τελειώνουν με τους εαυτούληδες και τις έδρες τους και να στραφούν στη σωτηρία της χώρας – έστω και με το βαρύ αυτό τίμημα της Συμφωνίας», σημείωσε η Ζωή Λάσκαρη στο διαδίκτυο.

Και κατέληξε: «Να μην ξεχνούν αυτό που δείχνουν όλες οι έρευνες και συμπεραίνουν όλοι οι σοβαροί αναλυτές: το 62% του ‘ΟΧΙ’ είναι απολύτως προσωπική επιτυχία του πρωθυπουργού, που τις τελευταίες ημέρες απέδειξε τι ακριβώς σημαίνει να είσαι πατριώτης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here