Αιχμηρός ο Φίλης για Τσίπρα: Δηλώσεις της στιγμής τα όσα είπε στον Τραμπ

0
46

Δηλώσεις της στιγμής χαρακτήρισε ο Νίκος Φίλης τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μπροστά στον Αμερικανό πρέοδρο Ντόναλντ Τραμπ. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο πρώην υπουργός Παιδείας ανέφερε:
«Ο Τραμπ σηματοδοτεί το απεχθέστερο μοντέλο διεθνούς διακυβέρνησης με μια ακροδεξιά κατεύθυνση που αμφισβητεί δικαιώματα ανθρώπινα των προσφύγων των μεταναστών των γυναικών στην ίδια την πατρίδα του αλλά και διεθνώς. Σπεύδει να κηρύξει πολέμους και να κάνει επιθετικά χτυπήματα, αμφισβητεί την δημοκρατία σε πολλά σημεία του πλανήτη, θέλει μετωπική σύγκρουση με την Ευρώπη, απειλεί το περιβάλλον. Ολα αυτά αρκούν για να προσδιορίσουν την χειρότερη μορφή διακυβέρνησης που έχει αυτή τη στιγμή ο πλανήτης μας».

Μάλιστα ο κ. Φίλης όταν ρωτήθηκε πώς δικαιολογούνται οι θετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού υπέρ του προέδρου Τραμπ τις χαρακτήρισε δηλώσεις της στιγμής: «Σε ένα πλαίσιο προσωπικών σχέσεων στη συνάντηση αυτή απάντησε σε ένα θέμα που τέθηκε για μια παλιότερη δήλωση του. Είναι μια απάντηση της στιγμής. Οσα είπε δεν είναι υποχώρηση και αλλοίωση από βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν πηγαίνεις εκεί πηγαίνεις με το σύνολο της ταυτότητας σου. Οι δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός για τον κ. Τραμπ είναι δηλώσεις της στιγμής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here