Άδωνις: Πολύ γρήγορα αυτή η υπόθεση θα ξεφουσκώσει

0
81

Με συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «πολύ γρήγορα αυτή η υπόθεση θα ξεφουσκώσει, γιατί δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο και όλα είναι συκοφαντίες».

Επιπλέον σημείωσε ότι «η Novartis επί θητείας του πήρε τα ίδια χρήματα συνολικά που έχει πάρει επί ΣΥΡΙΖΑ κατ’ έτος» ενώ πρόσθεσε ακόμη ότι «επί ημερών του έπεσε το μερίδιο αγοράς κατά 5% ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέβει κατά 2%».

Στο ερώτημα εάν «η όλη υπόθεση στερείται αληθείας» ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «υπάρχουν δύο σκάνδαλα Novartis. Το πρώτο αφορά στον χρηματισμό γιατρών και των αθέμιτων πρακτικών που χρησιμοποιούσε η εταιρεία στην Ελλάδα για να αυξήσει τα κέρδη, το οποίο είναι απολύτως πραγματικό, και το δεύτερο της δήθεν εμπλοκής πολιτικών προσώπων. Η μόνη χώρα που υπάρχει αναφορά για εμπλοκή πολιτικών προσώπων είναι η Ελλάδα. Σε όλες τις υπόλοιπες χώρες αποτελεί σκάνδαλο γιατρών».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ακόμη ότι «στη δικογραφία που έχει παραδοθεί, το κομμάτι της εκθέσεως του FBI δεν περιλαμβάνει τίποτα για κανέναν πολιτικό πρόσωπο και κανέναν πρώην πρωθυπουργό» ενώ προανήγγειλε μηνύσεις και αγωγές στους προστατευόμενους μάρτυρες.

Ακόμη επεσήμανε ότι εξετάζει, με τον δικηγόρο του, το θέμα των κκ. Παπαγγελόπουλου, Κοντονή, Πολάκη, Καμμένου και της κυρίας Τουλουπάκη στη λογική ότι για τους πρώτους «αποδεικνύεται ότι είχαν γνώση της δικογραφίας» πριν την λάβει ο ίδιος, γεγονός που είναι «δικονομικά και συνταγματικά απαράδεκτο», φωτογραφίζοντας ως μόνη πηγή πληροφοριών προς αυτούς την Εισαγγελέα Διαφθοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here