Άδωνις: Μας παραπλάνησε ο Καμμένος για να τα αρπάξει;

0
56

«Μας παραπλανήσατε εκ λάθους ή μας παραπλανήσατε εκ δόλου για να τα αρπάξετε;» ρώτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Πάνο Καμμένο, στη συζήτηση για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία και τον μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι η Σαουδική Αραβία ήθελε μόνο 100,000 οβίδες και αναρωτήθηκε πού θα πήγαιναν τα υπόλοιπα 200,000 βλήματα.

«Ο λαθρέμπορος Παπαδόπουλος θα έβαζε με την άδεια της Ελλάδος σε μια εμπόλεμη ζώνη 200.000 βλήματα. Ξέρετε πόσο αξίζουν 200.000 βλήματα στη λαθραία αγορά; Πάνω από 150 εκατομμύρια! Εμένα μου φαίνεται αρκετό κίνητρο γα να παραπλανήσει κάποιος τη Βουλή».

Και πρόσθεσε:

«Θα ήταν θετική η ψήφος μας για την πώληση του στρατιωτικού υλικού αν είχαμε πληροφορηθεί την ύπαρξη του μεσάζοντα κ. Βασίλειου Παπαδόπουλου; Όχι, δεν θα ήταν».

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι «το παραμύθι τελειώνει εδώ, ένα παραμύθι ψεύδους που φτάνει στα όρια της εθνικής μειοδοσίας. Κάποιους απ’ αυτούς, πωλητές βιβλίων των ναζί και γιλέκων, θα τους αντιμετωπίσω στη δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει κανείς μεσάζων. Ουδείς ενδιάμεσος, ουδείς μεσάζων. Εδώ,οι πωλήσεις όπλων είναι απόλυτα νόμιμες και καθαρές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here