Άδωνις: Βάσιμες υπόνοιες ότι ο Τσίπρας οργάνωσε τη σκευωρία

0
72

Βάσιμες υπόνοιες ότι ο πρωθυπουργός ογάνωσε όλη αυτήν τη σκευωρία εχει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντάς τον Αλέξη Τσίπρα ηθικό αυτουργό της υπόθεσης. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως «το ποινικό μητρώο του κ. Τσίπρα είναι λευκό τώρα, ας μην βιάζεται γιατί ο ίδιος οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis. Αν πάτε στην ομιλία του κ. Tσίπρα, τον Φεβρουάριο του 2017, αυτά που έλεγε, τα λεν στις καταθέσεις τους, λέξη προς λέξη, οι μάρτυρες».

Χαρακτήρισε παράλληλα ανεπίτρεπτο το αίτημα που διατύπωσε η εισαγγελέας Διαφθοράς. «Η κυρία Τουλουπάκη έχει στείλει χαρτί στο FBI αίτημα να κάνει έρευνα για τους υπουργούς λες και έχει δικαίωμα ως εισαγγελέας να κάνει κάτι τέτοιο. Η κυρία Τουλουπάκη έχει προχωρήσει στην αποστολή της Βουλής ενός φακέλου που είναι εντελώς άκυρος. Υποβλήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου ενώ το σύνταγμα λέει αμελλητί και η πρώτη κατάθεση έγινε στις 6 Νοεμβρίου», είπε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε πώς γίνεται σε μια μυστική έρευνα με πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να έχουν διαρρεύσει όλα αυτά και να κάνουν οι υπουργοί αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

«Επειδή αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το κεφάλαιο φάρμακα, θα τους λιώσω. Θα δείξω τα στοιχεία που έχω στην προανακριτική και θα κλαίνε» τόνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here