Άδωνις: Υπάρχει ποινικό θέμα με τις διακοπές Τσίπρα στο κότερο

0
97

«Kαι ποινικό θέμα» υπάρχει στις διακοπές του πρωθυπουργού με το κότερο του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη. Και αυτό διότι έπρεπε να το είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του, όπως είπε στον ΣΚΑΪ.

«Ο πρωθυπουργός της χώρας και κάθε μέλος της κυβέρνησης είναι υποχρεωμένος να δηλώνει οποιαδήποτε δωρεά, δώρο ή παροχή σε είδος δέχεται άνω των 200 ευρώ. Είναι σίγουρα πάνω από 100.000 ευρώ την εβδομάδα για σκάφος 34 μέτρα με πλήρωμα. Στον πρωθυπουργό δεν μπορείς να κάνεις παραχώρηση. Δεν υπάρχει φιλοξενία στον πρωθυπουργό», σημείωσε. «Θα έπρεπε να το έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες ο Τσίπρας. Τώρα πρέπει να δούμε αν ο Τσίπρας τις έχει δηλώσει αυτές τις διακοπές και πρέπει να τις έχει δηλώσει ο λογιστής του ως τεκμαρτό εισόδημα. Αν αυτό δεν έχει γίνει στο πόθεν έσχες του, έχει κάνει ψευδές πόθεν έσχες, είναι ποινικά κολάσιμη πράξη και πρέπει η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου να τον ελέγξει».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θύμισε ότι η κυβέρνηση μείωσε κατά 100 εκατομμύρια τις εισφορές των εφοπλιστών, από 140 σε 40 εκατομύρια. «Και ποιος μας λέει ότι δεν κατέβασε κατά 100 εκατομμύρια την εισφορά των εφοπλιστών γιατί ήθελε να επιστρέψει τη χάρη στην κυρία Παναγοπούλου;» αναρωτήθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here