Άδωνις: Θα τους βάλω φυλακή- Τσίπρας και Παπαγγελόπουλος το έστησαν

0
173

Λαύρος ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον πρωθυπουργό και τους αναπληρωτές υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας, χαρακτηρίζοντας στημένη την υπόθεση Novartis, και μιλώντας για ψευδομάρτυρες οι οποίοι θα αποκαλυφθούν.

Μιλώντας στις ειδήσεις του Σκάι και τη Σία Κοσιώνη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε από εδώ και πέρα σκοπός της ζωής του θα είναι να βάλει φυλακή τους σκευωρούς.

«Ο Τσίπρας με τον Παπαγγελόπουλο και τον Πολάκη έστησαν τη σκευωρία. Η κυρία ψευδομάρτυς υποστηρίζει ότι η Novartis πληρώθηκε 65 εκατ ευρώ από το υπουργείο Υγείας επί των ημερών μου. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πληρωμή. Όταν πήγα η Novartis είχε μερίδιο αγοράς 20% και όταν έφυγα είχε πέσει στο 15%. Γιατί, λοιπόν, με πλήρωσαν; Γιατί είμαι ωραίος; Σήμερα, επί Πολάκη, το μερίδιο έχει ανέβει στο 17%. Σκοπός της ζωής μου είναι να βάλω τους σκευωρούς στη φυλακή. Από εδώ και πέρα αυτός θα είναι ο σκοπός μου. Θα τους αλλάξω τα φώτα. Το στήσανε με ψευδομάρτυρες».

Ο κ. Γωργιάδης αναφέρθηκε και στα έγγραφα του αμερικανικού FBΙ, σημειώνοντας ότι δεν παρατίθεται κανένα όνομα πολιτικού. Πρόσθεσε δε ότι η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη μίλησε για συγκεκριμένα ονόματα και ρώτησε το FBI αν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν σφόδρα επικριτικός για την κυρία Τουλουπάκη, απέφυγε όμως να απαντήσει στο ερώτημα αν το κόμμα του θα ζητήσει την εξαίρεσή της.

«Έχουν καταπατηθεί βάναυσα όλα τα δικαιώματά μου. Με ανέφερε μάρτυρας πριν από τρεις μήνες. Γιατί η Τουλουπάκη δεν έστειλε αμέσως την υπόθεση στη Βουλή, όπως λέει ο νόμος; Γιατί έκανε έρευνα επί τρεις μήνες;» αναρωτήθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here