Άδωνις: Μπαίνουν μπουλντόζες στο Ελληνικό αρχές του 2020

0
98

«Οι μπουλντόζες στο Ελληνικό μπαίνουν αρχές του 2020. Στο Ελληνικό θα υπάρξουν περίπου ένα δισ. ευρώ έργα που θα εκτελεστούν το 2020».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και πρόαθεσε ότι το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Lamda Development, του Σπύρου Λάτση.

«Όλη παραφιλολογία που διακινείτο ότι δήθεν η εταιρεία δεν είχε τα γράμματα να κάνει την επένδυση έχουν περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η εταιρεία μάζεψε τα χρήματα και το έργο είναι στο χρονοδιάγραμμα που θέσαμε εξαρχής».

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε και στις καταγγελίες της μιας εκ των δυο εταιρειών (Hard Rock), που συμμετέχουν στον διαγωνισμό για το καζίνο στο Ελληνικό, ότι οι νομικοί της Επιτροπής Παιγνίων έχουν συνεργαστεί νομικά με την άλλη εταιρεία (Μοhegan) -και, άρα, υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

«Αν γίνει προσφυγή, θα έχουμε ένα μήνα καθυστέρηση. Το έχουμε προϋπολογίσει» είπε ο υπουργός, για να απευθυνθεί στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η Επιτροπή Παιγνίων που κατηγορείτε δεν έχει προσληφθεί απο την κυβέρνησή μας, αλλά από τον κ. Τσακαλώτο, και εμείς την κρατήσαμε. Αν είναι λαμόγια, η επιτροπή, που διόρισε ο Τσακαλώτος να μας το πείτε. Οσο για την εταιρεία που διόρισε η επιτροπή παιγνίων, πάλι ο Τσακαλώτος την επέλεξε. Για να τελειώνει το παραμύθι. Εμείς δεν πειράξαμε κανέναν απο τους δικούς σας. Αρα να μαζευτείτε οι διάφοροι Κλουζό που μαζευτήκατε και μιλούν για σκάνδαλο και αν υπάρχει δικό σας θα είναι. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον διαγωνισμό και την δικηγορική εταιρεία. Τηρήθηκε η νομιμότητα και είμαστε βέβαιοι ότι, όταν καταλήξει η επιτροπή σε απόφαση και προσφύγει κάποια εταιρεία, είμαστε σίγουροι ότι η έρευνα θα δείξει ότι όλα έγιναν νόμιμα».
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here