Άφησε τα παιδιά της στον εισαγγελέα λόγω ανέχειας!

0
2254

Συγκλονίζει το δράμα μίας μητέρας στην Καλαμάτα, όπου λόγω ανέχειας εγκατέλειψε τα τέσσερα παιδιά της στην Εισαγγελία.

Ηταν χθες το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας, όταν μια γυναίκα ανέβηκε τα σκαλιά του κτηρίου με τα τέσσερα παιδιά της, ηλικίας από 10 μηνών έως και 9 ετών! Όταν έφτασε στον πρώτο όροφο, όπου είναι το γραφείο του εισαγγελέα, τα παρέδωσε, λέγοντας ότι αδυνατεί να τα μεγαλώσει. Έπειτα από εντολή του εισαγγελέα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο τα τέσσερα παιδιά διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και συγκεκριμένα στην Παιδιατρική Κλινική, ενώ να σημειωθεί ότι μέχρι το ασθενοφόρο έφτασε και η μητέρα, η οποία στη συνέχεια αποχώρησε.

Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται στην κλινική, προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη τους, με πιο πιθανό σενάριο αυτό της μεταφοράς τους στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή μαζί τους βρέθηκαν κοινωνικοί λειτουργοί, όπως γράφει το tharrosnews.gr.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα, ηλικίας περίπου 35 ετών, διέμενε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία. Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην περιοχή αναζητώντας δουλειά, ενώ τα παιδιά κρατούσε προσωρινά ο πρώην σύζυγός της και πατέρας τους στην Αθήνα. Όμως, την Τετάρτη ήρθε στην Καλαμάτα, τα άφησε στη μητέρα τους και εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα δεν έχει τα μέσα να μεγαλώσει τα παιδιά της κι έτσι τα εγκατέλειψε στο γραφείο του εισαγγελέα.

Πηγή: tharrosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here