Αυτός είναι ο 25χρονος «Δράκος των Αμπελοκήπων»

0
289

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και φωτογραφίες του επονομαζόμενου «δράκου των Αμπελοκήπων», ο οποίος συνελήφθη, το πρωί της Δευτέρας, κατηγορούμενος για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού ατις οδούς Μιχαλακοπούλου και Φειδιππίδου.

Είναι ο Αναστάσιος-Θεοδόσιος Στάμος  του Ιωάννη και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα στις  22 Φεβρουαρίου του 1992.

Ο 25χρονος εμφανίστηκε χθες ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέως και -όπως έγινε γνωστό- με δάκρυα στα μάτια προσπάθησε να τις πείσει ότι προέβη στις πράξεις του, όχι από πρόθεση αλλά από «βλακεία του μυαλού» του. Υπενθυμίζεται πως όταν συνελήφθη κι ερωτήθηκε από τους αστυνομικούς, σημείωσε ότι έκανε την πλάκα του.

Ωστόσο μπροστά στην εισαγγελέα και την ανακρίτρια λύγισε απευθύνοντας έκκληση να μην τον βάλουν φυλακή γιατί θα τρελαθεί, όπως είπε, και υποστήριξε ότι αν τον αφήσουν ελεύθερο θα πάει στον γιατρό για να δει τι του προκάλεσε αυτό.

Η εισαγγελέας δεν φάνηκε να συγκινείται απευθύνοντάς του το ερώτημα «πολύ φοβάμαι ότι δεν θα σας αφήσω να πάτε στον γιατρό. Έχετε αντιληφθεί πώς αισθάνονταν όλες αυτές οι γυναίκες τη στιγμή που τις κακοποιούσατε;».

Ο νεαρός πήρε τον δρόμο για τις φυλακές ενώ ο συνήγορός του θα καταθέσει αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο πατέρας του, ωρολογοποιός με κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων για να καταθέσει και έδειξε συγκλονισμένος για όσα άκουγε για τον γιο του. «Ήταν ενα παιδί που δεν του έλειπε τίποτα» είπε.

Αυτός είναι ο 25χρονος «Δράκος των Αμπελοκήπων»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here