Aγαπητή Χρύσα να καταλάβουν και την Ακρόπολη;

5
38

Αγαπητή κυρία Ταβουλάρη,

Μια και μπήκαμε στην ουσία, τώρα, του θέματος και αφήσαμε τους ρομαντισμούς για το ποιός και τί φοβάται ή όχι, ας κάνουμε το κείμενο λίγο πιο επίσημο.

Ναι, υπάρχει τεράστια εγκληματικότητα εν γένει στην Ελλάδα και, κυρίως, στο κέντρο, όμως καθήκον των δημοσιογράφων είναι να ψάξουν λίγο και να μην αφήνουν εμάς τους πολιτικούς να κάνουμε και ρεπορτάζ. Εάν, λοιπόν, έψαχναν οι δημοσιογράφοι στα καθημερινά Δελτία Συμβάντων των Αστυνομικών Τμημάτων του κέντρου, τότε θα διαπιστώναμε όλοι, αυτό που τελικά παραδέχθηκε σε σχετική συζήτηση στην Βουλή ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοϊδης: «Οι 8 στις 10 συλλήψεις κάθε μέρα αφορούν σε αδικήματα που διέπραξαν αλλοδαποί»!

Αντί, λοιπόν, κάθε φορά που ένας πολιτικός –κατά κανόνα και συνήθως από τον ΛΑ.Ο.Σ.- έθετε αυτό το θέμα, συναντούσε την πάνδημη κατηγορία περί Ακροδεξιάς, θα ήταν πολύ πιο δημοσιογραφικό να έβγαιναν τα στοιχεία που πιστοποιούν του λόγου το αληθές! Εκεί, όμως, δυστυχώς υπεισέρχεται η ιδεολογική στρέβλωση της χώρας μας, στην οποία και οι δημοσιογράφοι μας έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Επίσης, πρέπει να επισημάνω ότι δυστυχώς δεν ήταν ο «ρεαλισμός» υπεύθυνος για την αδράνεια του κράτους μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η έλλειψή του.

Εάν υπήρχε ρεαλισμός, τότε αντί να αναλωνόμαστε σε πολυπολιτισμικές ανοησίες, θα καθόμασταν να επισημάνουμε τα πραγματικά προβλήματα που εδημιουργούντο και τότε θα είχαμε βρει και λύσεις. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι απλώς ξυπνήσαμε και καταλάβαμε ότι οι βασικές μας ιδεολογικές παραδοχές, πχ. Περί της αενάου ειρηνικής συμβιώσεως όλων των ανθρώπων, ήταν παραμύθια της Χαλιμάς.

Όποιος έχει διαβάσει ιστορία ξέρει, ότι η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Και φυσικά όσο υπήρχε στην Ελλάδα εργασία για όλους, η κοινωνία δεν αντιδρούσε στην μαζική λαθρομεταναστευτική εισβολή. Ίσα ίσα βολευόταν κιόλας.

Τώρα, όμως, που οι δουλειές δεν φτάνουν για όλους –ούτε τα σπίτια του ΟΕΚ, για να μην φανεί ότι το προσπερνώ- αρχίζουν οι κόντρες! Και η πρώτη αντίδραση όπως έχει αποδείξει η Ιστορία είναι κατά των ξένων που μας παίρνουν τις δουλειές και τα σπίτια. Κοινωνίες με προβλεπτική δυνατότητα, λοιπόν, δεν επιτρέπουν την σε τόσο μεγάλο βαθμό αλλοίωση του πληθυσμού, διότι όσο μεγαλύτερη είναι η αλλοίωση, τόσο μεγαλύτερη είναι και η αντίδραση που θα γεννηθεί την κρίσιμη ώρα και άρα δυσκολότερα ελεγχόμενη.

Και εδώ έρχεται το ζήτημα του τζαμιού! Έχουμε υπερβολικά μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών, αυτή είναι μία πραγματικότητα την οποία ουδείς μπορεί να την αμφισβητήσει πλέον. Η ανέγερση του τζαμιού θα συμβάλει στο να φύγουν οι πλεονάζοντες ή να έρθουν κι άλλοι; Το δεύτερο! Σε μία χώρα δηλ που θέλουμε να τους διώξουμε, εμείς θα ξοδέψουμε χρόνο και χρήματα για να έρθουν κι άλλοι. Άρα, θα ακολουθήσουμε μία λάθος πολιτική που θα μεγεθύνει τοπρόβλημα και θα δώσει αέρα στην «Χρυσή Αυγή» να κάνει τους τραμπουκισμούς της.

Κάθε πολιτική μας από εδώ και μπρος -και ευτυχώς η Κυβέρνηση δείχνει ότι αρχίζει να το καταλαβαίνει- πρέπει να συντείνει στο να κάνει την χώρα μας, την τελευταία επιλογή για τους λαθρομετανάστες.Αυτό είναι ρεαλισμός και αυτό λείπει από τη χώρα. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Υ. Γ. Επί του πιεστηρίου είδα στο Μega τους 250 λαθρομετανάστες που έκαναν κατάληψη στη Νομική. Εάν συνεχίσουμε έτσι ετοιμαστείτε να καταλάβουν και την Ακρόπολη, εκτός και αν γινόμαστε υπερβολικά φοβικοί Χρύσα μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ DEBATE ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ:

http://www.aixmi.gr/index.php/pios-theli-tzami/

http://www.aixmi.gr/index.php/ti-fovaste-georgiadi/

http://www.aixmi.gr/index.php/apantisi-stin-agapiti-xrisa/

http://www.aixmi.gr/index.php/apantisi-agapito-adoni/

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καλά εγώ ακόμα θυμάμαι την αμηχανία του Καρατζαφέρη, όταν σε μια εκπομπή που ήταν καλεσμένος, είχε παρουσιαστεί μια έρευνα ότι για την εγκληματικότητα στη χώρα, κυρίως ευθύνονται Έλληνες, και πολύ λιγότερο οι μετανάστες. Γιατί δεν το λέτε ξεκάθαρα κ. Γεωργιάδη ότι θέλετε να τους κάνετε σαπούνια τους μετανάστες; Δεν θα σας παρεξηγήσουμε, άλλωστε την πολιτική ιδεολογία του κάθε κόμματος λίγο πολύ την καταλαβαίνουμε όλοι.
  Και δεν κατάλαβα, θα πρέπει το κράτος να προσαρμόζει την πολιτική του ανάλογα με τα καπρίτσια της ναζιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει τραμπουκισμούς, κάνει εγκλήματα σε βάρος μεταναστών, αριστερών και προοδευτικών πολιτών. Και άραγε ποιανής πολιτικής παράταξης παιδιά είναι; Γιατί αυτή την ναζιστική οργάνωση δεν την συλλαμβάνει η αστυνομία;
  Επιτρέπετε λοιπόν μια κυβέρνηση να προσαρμόζει την πολιτική της, για να κάθετε ήσυχα μια μαφία;
  Κ. Γεωργιάδη, εδώ, μέσα στο ναό της δημοκρατίας, στη βουλή εισέβαλλε ο Λεπέν με κράνος και ρόπαλο, και μέσα στο δημαρχείο της Αθήνας εισέβαλλε ο ναζιστής φασίστας Μιχαλολιάκος και χαιρέτησε ναζιστικά (να ποιοι είναι οι σωτήρες του έθνος, καλώς τους γερμανοτσολιάδες) ε τώρα μια υποτιθέμενη κατάληψη από τους μετανάστες στην ακρόπολη θα μας χαλάσει;;;

 2. Αγαπητέ Άδωνι το »να καταλαβουν και την Ακρόπολη» απευθύνεται σε εμένα? Μάλλον εκ παραδρομής μπήκε ο τίτλος (ομολογουμένως πιασάρκος αλλα ….)

 3. Αγαπητέ και Αξότιμε Κύριε,

  ‘Οταν είμαι υπόδουλος του ΔΝΤ και κυβερνώμενος από μία κυριολεκτικά κατοχική κυβέρνηση με την οποία στο θέμα του Μνημονίου είστε
  συνεργός (το κόμμα σας εννοώ) ποσώς με ενδιαφέρει για τους λαθρομετανάστες.
  Το μείζων είναι ότι βιώνουμε μία τεχνητή οικονομική κρίση* με την οποία εξ’ αιτίας:
  -της άγριας και στυγνής φορολογίας (άμεσης και έμμεσης) , τόσο σε φυσικά ,όσο και νομικά πρόσωπα.
  -του θλιβερού συνδυασμού των νόμων για τις «επιχειρισιακές συμβάσεις» και των απολύσεων που θα έχει σαν αποτέλεσμα η ανεργία να φθάσει το 20% το 2011
  -των απαράδεκτων μειώσεων των συντάξεων και των επιδομάτων των συνταξιούχων.
  -και πολλών άλλων μέτρων,
  ζούμε σε μιά βαθειά ύφεση η οποία μας οδηγεί στην καταστροφή.
  Αντί λοιπόν να ασχολούμεθα με αυτούς ,άμεση προτεραιότητα είναι η εξέργηση ενάντια στην τυρρανία της ΧΟΥΝΤΑΣ του ΠΑΣΟΚ.
  Για το θέμα αυτό κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν ομιλεί ή εξωθεί ,αντίθετα συναινεί.
  Σημειώστε ότι ο λαός αγωνιά για το πώς θα καταφέρει να επιβιώσει και να μεγαλώσει τα παιδιά του.
  Εγώ προσωπικά έχω τρία παιδιά και αγωνιώ καθημερινά για την επιβίωση της οικογένειά μου.Ενώ λοιπόν μέχρι πρότεινος πήγαινα με χαρά στη δουλειά μου ,σήμερα πηγαίνω «δαγκωμένος» ,αγωνιώντας και για την επιχείρηση που εργάζομαι.
  Είμαι έτοιμος να βάλω τα στήθη μου μπροστά για τον εξοστρακισμό της τυραννίας και πιστεύω πως μαζί με μένα , αναμένουν τη «σπίθα» ,χιλιάδες άλλοι!
  Αφού λοιπόν «φάμε» την τυρρανία και φαυλοκρατία να είστε σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να εκδιώξουμε τους λάθρα εισερχόμενους ,αλλά και να περιορίσουμε το φαινόμενο αυτό.

  *Η κρίση είναι τεχνητή, κατά την γνώμη μου, διότι σύμφωνα με τις απόψεις επιφανών οικονομολόγων η μοναδική διέξοδος από βάρη των χρεών
  ήταν και είναι η διαγραφή μέρους αυτών -διότι το κεφάλαιο έχει τακτοποιηθεί και πληρώνουμε υπέρογκους τόκους- ενώ το υπόλοιπο των χρεών
  θα έπρεπε να διακανονισθεί με ένα επιτόκιο της τάξης του 1% μακροπρόθεσμα.
  Αντ’αυτού συνεναίσατε όλοι εκτός των κομμάτων της αριστεράς -εγώ δεν ανήκω στο χώρο αυτό- στους δυσβάσταχτους όρους του Μνημονίου!
  Ειδικά από το κόμμα σας και την ΝΔ, άλλα περίμενα. Επομένως αδυνατώ εκ των πραγμάτων να συνταχθώ μαζί σας στο ζήτημα αυτό.

 4. Αγαπητέ Άδωνη,

  Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα όντως βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική, αλλά και κοινωνική, κατάσταση, η οποία αποφέρει μονάχα απαξίωση της ανθρώπινης ζωής, ανεξαρτήτου καταγωγής κι υπηκόοτητας. Ο μεγάλος αριθμός μεταναστών που εισέρχονται παρανόμως στην χώρα είναι αναμφισβήτατα ένα πρόβλημα για την χώρα, η οποία πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα μαζεμένα.
  Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε το γεγονός πως οι μετανάστες είναι κι αυτοί άνθρωποι, όπως ακριβώς κι ο Έλληνες, και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ισότιμοι, κι όχι ως κατώτερα όντα επειδή έτυχε να μην γεννηθούν στην Ευρώπη αλλά στην Ασία και την Αφρική. Κι ας μην ξεχνάμε δύο πράγματα σχετικά με τους ανθρώπους αυτούς. Πρώτον το ότι ένα μεγάλο μέρος αυτών επιθυμούν να εγκατασταθούν όχι στην Ελλάδα, αλλά σε κάποια χώρα του Ευρωπαϊκού βορρά, απλά η Ελλάδα είναι ενδιάμεσος σταθμός. Απλώς οι Βορειοευρωπαϊκές χώρες καθιστούν πρακτικά αδύνατη τη μετακίνησή τους πέρα των ελληνικών συνόρων, και κατά συνέπεια παραμένουν στη χώρα, αδυνατώντας να πάνε αλλού. Δεύτερον το ότι ο λόγος για τον οποίο αναγκάζονται αρχικώς να μεταναστεύσουν δεν είναι ότι ξαφνικά τους έπιασε η τρέλα να ζήσουν το δυτικό lifestyle, αλλά η αναζήτηση καλύτερων συνθηκών ζωής. Συνθηκών ζωής που ο δικός μας, δυτικός, κόσμος τους έχει στερήσει, έπειτα απ’την εκμετάλλευση των αποικιοκρατικών χρόνων, αλλά και των διαφόρων επεμβάσεων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, των οποίων μέλος αποτελεί κι η Ελλάδα.
  Με άλλα λόγια γκρινίαζουμε για την έλευση των ανθρώπων αυτών, όταν, έστω κι εμμέσως, έχουμε κι οι ίδιοι συμβάλλει στην δημιουργία της ανάγκης τους για μετανάστευση. Μιλήσατε επίσης για την ανέργση του τζαμιού, κι ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την έλευση περισσοτέρων μεταναστών. Απλά δε μπορώ να δω την οποιαδήποτε λογική σ’αυτό το επιχείρημα. Η μη ανέργεση τζαμιού στην Αθήνα, ή σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπου ζουν μουσουλμάνοι, το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει, θα είναι η συνέχεια της καταπάτησης των θρησκευτικών δικαιωμάτων των ανθρώπων αυτών. Δεδομένου ότι υπάρχει θρησκευτική ανεξαρτησία στη χώρα, θα πρέπει, σύμφωνα με τη λογική πάντα, να δίνεται κι η δυνατότητα σ’όλους τους ανθρώπους να ασκούν τα πιστεύω τους.
  Τέλος αναφερθήκατε στο ότι η πλειοψηφία των εγκλημάτων διαπράττεται από μετανάστες. Πέραν του ότι αδυνατό να πιστέψω το 8 στα 10 που αναφέρατε, δε πρέπει να ξεχνάμε πως είναι το ίδιο το κράτος που ωθεί τους ανθρώπους αυτούς στην εγκληματικότητα. Δεν έρχονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα ούτε για να μας κλέψουν, ούτε για να μας βιάσουν, ούτε για να μας σκοτώσουν. Έρχονται αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Όταν όμως η αστυνομία αρνείται να τους δώσει άδεια εργασίας, ή τους ζητάει παράλογα ποσά για την έκδοση άδειας διαμονής κι εργασίας, τότε οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται σε αδιέξοδο. Κι ο μόνος τρόπος που έχουν για να ξεφύγουν, είναι η διάπραξη εγκλημάτων, για λόγους επιβίωσης και μόνο. Κι επειδή ούτε εγώ είμαι Έλληνας, αλλά έχω ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στη χώρα, έχω βιώσει προσωπικώς την απαξίωση των αστυνομικών απέναντι στους μετανάστες. Όντας Δανός υπήκοος, δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα σχετικά με τις απαραίτητες άδειές μου, καθώς κατάγομαι από την Ευρώπη. Όμως έχω ζήσει την απαξιωτική συμπεριφορά των αστυνομικών προς τους «άτυχους» ανθρώπους που διεκδικούσαν τα ίδια με εμένα, αλλά δεν καταγόντουσαν από μια πλούσια χώρα.
  Βέβαια είμαι σίγουρος πως όσα έγραψα τα έχετε ξανακούσει, κι απλά τα έχετε προσπεράσει, καθώτι η προσωπική σας ιδεολογία, αλλά κι η ιδεολογία του κόμματος στο οποίο βρίσκετε, είναι άρρητα συνδεδεμένη με την αντιμεταναστευτική πολιτική. Όμως τα έγραψα με την ελπίδα πως ίσως καταφέρω να σας δώσω λίγη τροφή για σκέψη, προτού παρελάσετε ξανά στα τηλεοπτικά πάνελ, και κατηγορείσετε τους μετανάστες για όλα τα προβλήματα της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here