Αγωνία για δύο αγνοουμένους – Χωρίς ταυτότητες οι πολίτες

0
69

Δύο άτομα παραμένουν αγνοούμενα εδώ και έξι ημέρες που ξέσπασαν οι φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν σε τόνους λάσπες και μπάζα τον οδηγό Χρήστο Γεωργακόπουλο, που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αγίας Σωτήρας, και τον 30χρονο οδηγό φορτηγού, Σωτήρη Πίνη.

Χθες εντοπίστηκε ακόμη μία σορός, ένας άνδρας, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα είκοσι. Η σορός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο προκειμένου να ταυτοποιηθεί.

Η υδροδότηση και η ηλεκτροδότηση δεν έχουν αποκατασταθεί στην περιοχή ενώ οι κάτοικοι μετρούν ακόμη πληγές στα χαλάσματα. Η δήμαρχος απευθύνει έκκληση σε εταιρείες να επισκευάσουν λέβητες και καυστήρες προκειμένου να έχουν θέρμανση.

Στο μεταξύ, για να πάρουν το βοήθημα των 600 ευρώ χρειάζονται χαρτιά ταυτοποίησης, τα οποία έχουν καταστραφεί από τις λάσπες. Οπότε πρέπει να εκδοθούν καινούργια. Η δήμαρχος Μάνδρας ζητεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες να προσέλθουν προκειμένου να βγάλουν ταυτότητες και βιβλιάρια στον κόσμο.

Χθες τελέστηκε η κηδεία του οδηγού βυτιοφόρου που παρασύρθηκε από τα χειμαρρώδη νερά, ενώ σήμερα από το πρωί τελούνται άλλες τρεις κηδείες θυμάτων της θεομηνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here