Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε ο φοιτητής στην Κάλυμνο

0
906

Δολοφονημένος με σφαίρες στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής εντοπίστηκε στις 5 το απόγευμα, ο 21χρονος φοιτητής από την Κάλυμνο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 19 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άψυχο σώμα του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το ποδήλατο. Η περιοχή, σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, θεωρείται κακόφημη, λόγω των παραβατικών στοιχείων που συχνάζουν εκεί.

Σύμφωνα δε με το bloko.gr, η «εξαφάνιση» του φοιτητή οφείλεται τελικά σε άγρια δολοφονία. Ο άτυχος νεαρός φαίνεται ότι εκτελέστηκε με σφαίρες στο κεφαλι σχεδόν εξ επαφής.

Την ίδια ημέρα εντοπίστηκε το ποδήλατό του σε δύσβατη περιοχή, στον Προφήτη Ηλία, ενώ δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του, σε αντίθετη κατεύθυνση, σε κεντρικό δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου.

Ο Νίκος είχε επισκεφθεί την Κάλυμνο για να δει την οικογένεια του που ζει εκεί τον τελευταίο καιρό, καθως η μητέρα του ειναι καθηγήτρια και διδάσκει σε σχολείο στο νησί. Ο 21χρονος πηρε το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here