Άγρια επίθεση Πανούση στον υπουργό Δικαιοσύνης: Έπρεπε να είχε παραιτηθεί

0
31

Σας ενημέρωσα χθες για τον άγριο πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της κυβέρνησης, μεταξύ των υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, με πρώτο επεισόδιο τη φωτογραφική διάταξη για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού με ηλεκτρονικό βραχιολάκι και δεύτερο τη δήλωση Πανούση ότι σύντομα ο δολοφόνος της 4χρονης Άννυς θα πεθάνει στις φυλακές, διότι εκεί υπάρχει ειδικός κώδικας τιμής.

Σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη «πυροβόλησε» ξανά τον Νίκο Παρασκευόπουλο, χρησιμοποιώντας ω παράδειγμα πάλι τον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη.

«Θα ήθελα να μάθω τι θα γίνει με την ποινή του δολοφόνου της μικρής Άννυς», αναρωτήθηκε.  «Μήπως  να βάλουμε ένα βραχιολάκι και να τον βγάλουμε έξω; Ή να τον βάλουμε 20 χρόνια στην απομόνωση;» 

Και δεν σταμάτησε εκεί. Υπαινίχθηκε σαφώς ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί μετά τις αιματηρές συμπλοκές στον Κορυδαλλά και το θάνατο δυο κρατουμένων. «Όταν πέθαναν δυο και τραυματίστηκαν 21 στις φυλακές γιατί κανείς δεν παραιτήθηκε;» είπε και όλοι κατάλαβαν.

«Τελικά ποιος ελέγχει τις φυλακές; Πού είναι η Πολιτεία όταν σαπίζουν στη φυλακή άνθρωποι; Υπάρχουν κάποιοι επαγγελματίες υπερασπιστές των δικαιωμάτων». 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here