Άγρια κόντρα ΝΔ-Μαξίμου με φόντο την υπόθεση Novartis

0
49

Για Πολωνοποίηση της πολιτικής ζωής καταγγέλλει την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία με το Μαξίμου να απαντά «αυτοεξευτελίζονται».
Άγριεύει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο την υπόθεση Novartis.

Ανώτατη πηγή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συζήτηση που είχε στη Βουλή τόνιζε πως «η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής είναι δεδομένη τώρα όμως έχουμε και πολωνοποίηση» είπε και πρόσθεσε, πως πρόκειται για πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, ενώ συμπλήρωσε πως «όταν δεν έχουμε διάκριση εξουσιών, δεν έχουμε κράτος δικαίου».

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του Αλέξη Τσίπρα. Κατήγγειλε ευθέως ότι ο πρωθυπουργός «είναι επικίνδυνος για την ίδια τη δημοκρατική νομιμότητα και την ανεξαρτησία των θεσμών».

Από την πλευρά τους κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου ανέφεραν πως «οι αναφορές σε “πολωνοποίηση”, σχέδια εξόντωσης, σκευωρίες και “κουκουλοφόρους” μάρτυρες μοναδικό στόχο έχουν τον εκφοβισμό της Δικαιοσύνης και των θεσμών».

«Το μόνο όμως που καταφέρνουν είναι να επιβεβαιώνουν τον πανικό τους και να αυτοεξευτελίζονται», πρόσθεσαν οι ίδιοι κύκλοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here