Άγρια κόντρα Χασαπόπουλου-Πετρόπουλου για Mega

2
1366

 

Άγρια αντιπαράθεση είχαν ο δημοσιογράφος του Mega Ιορδάνης Χασαπόπουλος με τον δημοσιογράφος τυης εφημερίδας «Αυγή» Ανδέα Πετρόπουλο στον «αέρα» της εκπομπής του Action σχετικά με το κλείσιομο του Mega.

Ενώ ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έλεγε ότι υπήρχαν άνθρωποι που εύχονταν να κλείσει το Mega, τώρα εμφανίστηκαν ως «τιμητές», ο Ανδρέας Πετρόπουλος αντέδρασε αναρωτώμενος: «Ποιος το έκλεισε το κανάλι».

Οι δύο δημοσιογράφοι λογομάχησαν καθώς ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απευθυνόμενος στον συνάδελφό του τού είπε: «Κατέβασε το δάχτυλο. Άσε με να μιλήσω και σταμάτα αυτό το ύφος…» είπε οργισμένος και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση μας στοχοποίησε, δεν ντρέπεσαι είσαι και συνάδελφος». Η αποστροφή αυτή εξόργισε τον Ανδρέα Πετρόπουλο που απάντησε: «Εσύ πρέπει να ντρέπεσαι, πάρ’το πίσω, για λογαριασμό σου ζητάμε συγγνώμη για τη στάση σου στο Μνημόνιο…».

«Εγώ το’ φερα το Μνημόνιο; Υποκριτή», αντέδρασε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΛΕΟΣ..Οσο ρίχνετε τις ευθύνες στην κυβέρνηση και όχι στους μετόχους, μην περιμένετε να έχετε την υποστήριξη που είχε η ερτ.

  2. Αγαπητέ Χρήστο,
    Προφανώς , οι εργαζόμενοι του Μεγκα δεν εκφράζονται απο την άποψη ενος η δυο συναδέλφων. Τα περι «συγγνώμης» λοιπόν, αφορουν αυτους που την ζήτησαν. Δεν το κρίνω, ειναι άλλωστε δικαίωμα τους.
    Οπως δικαίωμα μου ειναι να επισημανω οτι το Μεγκα την περίοδο του δημοψηφίσματος εναντιώθηκε στις κραυγές ολων εκείνων που ρίσκαραν ακομη και την έξοδο της χώρας απο την ΕΕ. Θυμίζω δε, οτι στην τελευταία συνοδο των χωρών -μελών της ευρωζώνης που έγινε στις Βρυξέλλες, πριν απο την υπογραφή του τρίτου μνημονίου απο την κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ειχε προγραμματιστεί και σύνοδος κορυφής, που – ευτυχώς – δεν έγινε ποτε. Ποιο θα ήταν άραγε το θέμα αυτής της συνόδου κορυφής; Ευτυχώς ομως ο πρωθυπουργος , ερμήνευσε με άλλο τροπο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και αποφύγαμε τα χειρότερα. Το «έγκλημα» του Μεγκα λοιπόν, ποιο ήταν εκεινη την περίοδο; Επειδή επεσήμανε τους κινδύνους; Εκτος πια κι αν μιλήσουμε κι εμείς για «αυταπάτες» και συνεχίσουμε … Μονο που εμείς , στο Μεγκα , φοβάμαι οτι δεν θα έχουμε συνέχεια…

    Γιάννης Σαραντάκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here