Αλαφούζος: Θα δώσω όποιο ποσό χρειαστεί για να πάρω τηλεοπτική άδεια

0
50
          Οι φήμες των τελευταίων 24ωρων υποστήριζαν ότι εκτός από τον αποκλεισμό του Γιώργου Καρατζαφέρη από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τον αδύναμο φάκελο του Mega (λόγω έλλειψης τραπεζικής ενημερότητας), πρόβλημα ενδέχεται να αντιμετωπίσει και ο Σκάι. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μάλιστα, υποστήριξε ότι πρωτοκλασάτος υπουργός τον διαβεβαίωσε ότι ο Σκάι θα αποκλειστεί. Πρόσθεσε δε πως θα αποκαλύψει το όνομά του, αν προκληθεί.
Τι συμβαίνει στ’ αλήθεια; Μπορεί να απορριφθεί ο φάκελος του σταθμού, επειδή στη μετοχική του σύνθεση λέγεται ότι περιλαμβάνεται (με μικρό ποσοστό) ο φυγόδικος Κυριακίδης; Μάλλον αδύνατο, καθώς ο νόμος προβλέπει αποκλεισμό επιχειρηματικού σχήματος, του οποίου ο βασικός μέτοχος έχει καταδικαστεί αμετακλήτως για κακούργημα. Κατά τα λοιπά, όλες οι πληροφορίες βεβαιώνουν ότι ο φάκελος είναι πλήρης.
Τι θα γίνει, λοιπόν; Πιθανότατα ο Σκάι θα βρεθεί στην τελική φάση του διαγωνισμού και όλα θα κριθούν από το κεφάλαιο που θα ξοδέψει στη δημοπρασία. Η οικογένεια Αλαφούζου, που διαθέτει μεγάλη οικονομική επιφάνεια, διαμηνύει «ψάξτε να βρείτε ποιοι θα πάρουν τις άλλες τρεις άδειες», εννοώντας πως θα δώσει όσα χρήματα απαιτηθούν για να πάρει τη μία για λογαριασμό της.
Τακτικός συνομιλητής τους μεταφέρει τη φράση «θα δώσουμε όποιο ποσό χρειαστεί για  να πάρουμε μια συχνότητα. Όποιο και αν είναι αυτό». Φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά το θέμα και ο πατριάρχης της οικογένειας Αριστείδης Αλαφούζος, καθώς θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς έχουν στοχοποιήσει τον σταθμό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here